Monthly favourites # 9


Då var det åter igen dags för en Monthly favourites!
Lite försenad men det gör inget (bestämmer jag här och nu).
Detta är alltså saker som jag upplevde
eller uppskattade Oktober, November och December 2019. Let´s go! 
Oktober

DATE A LIVE: Rio Reincarnation (PS4)
Jag har spelat Date a live: Rio Reincarnation till PS4.
Det är 3 visual novel-spel i ett och samma (har jag för mig i alla fall). Jag har bara sista spelet kvar nu och jag tyckte det här var så roligt.
Jag har aldrig sett anime eller spelat spelen tidigare men nu blev jag allt mer nyfiken på animen också.
Min favoritkaraktär är Kotori i alla fall.
Jag ser så fram emot spel nummer 3 och känner samtidigt att oh my, vad gör jag när det tar slut????
Jag sparar det sista till 2020.


Thai soppa 
Det finns en soppa som heter "Tom Kha Gai Soup" (Knorr) som jag köpte hem också blandade jag det tillsammans med japanska ramennudlar också hade jag lite kycklingspett hemma. Det blev så gott!


B&J switch up 
Jag provade en ny glass (för en gångs skull) och det var inget fel på denna! Jag som annars jämt köper hem half baked eller den veganska brownie-glassen.

 

Thai Milk tea

Det var nyöppning på ett ställe där man fick med en liten goodiebag med nån påse thai milk tea och det var så fruktansvärt gott att jag redan berättat för personalen hur mycket jag uppskattade det och undra om de skulle ta in mer sånt, haha. Desperat much.

 

November 


Mealprepping
Det känns som om jag nämner mealprepping ganska ofta, men det är värt att ta upp igen.
Jag har lyckats mealpreppa så mycket så jag inte ens behöver laga mat. Matlådorna tar aldrig slut och jag vet själv vad dom innehåller! Mycket bra!

Risifrutti Päron
Jag är allergisk mot äpple/päron och en del andra saker men ibland kan jag prova lite drycker och sånt ändå….för blir inte lika dålig av det.
Så provade jag den här och jag blir inte dålig av den. Är så glad för det. Hade jag inte varit allergisk mot the real deal så hade jag lätt ätit det dagligen.

Delmål: skrivprojekt 
Jag gav mig själv pyttesmå delmål i skrivandet. Att jobba upp en rutin: att skriva 2-3 gånger i veckan och målet har varit att få min skiss-bok utskriven innan året är slut.

Det målet har jag klarat och det känns jättebra. Precis som planerat! Jag var inte hårt mot mig själv och är glad över den avslappnade attityden. Samt att jag fick mer skrivet på en roman än jag någonsin åstadkommit hittils.

Så försöker hålla fokus uppe 2020. Jag försöker planera små mål nån gång i månaden så får vi se om jag kan hitta sätt som fungerar för mig.

 

December 


Lohilo Strawberry blonde
I en annan Monthly favourites jag skrev så nämnde jag en annan strawberrydryck från samma märke. Men jag kan lätt säga att den här är såå mycket godare! Bara så att ni vet det! Och designen på deras burkar.....så fina! Ingenting jag dricker jämt, men kan vara gott ibland faktiskt.

Toast med ost, natchoschips och tacosås
Jag experimenterade lite hemma: då vissa pålägg tog slut. Jag tog fram en toastmacka också hade jag på ost också la jag dit lite natchoschips också värmde jag det i mikron så det smälte samman liksom och sen på toppen en klick tacosås, alltså wow! Jag gör sällan sånt här på mina mackor, men det här var ju najs! 


....väldigt mycket experimenterande med mat de här sista månaderna innan nyår må jag säga! Haha ~ 


Tack för att ni läst ända hit! Ni är guldvärda. Vi får se om jag fortsätter med Monthly favourites under 2020 eller om jag hittar på något annat. Jag skulle vilja veta vad du skulle vilja läsa mer om på bloggen. Kommentera gärna nedan om ni har förslag för det uppskattas verkligen.

Gott nytt 2020 och på återseende kära vänner!
Med vänlig hälsning Natsumisan

 

#1 - - Vargnatts bokhylla:

Gott nytt år! :)

Svar: Tack detsamma :D <3
Natsumisan