Vi åkte förbi Valbo en sväng (HAUL)

 


 


Mig själv och jag (Nicotext)

Som ni vet så älskar jag sånnahär böcker. Åter igen kommer jag hem med en fylla-i-själv bok: som är i något tjockare än de vanliga jag brukar köpa. Så denna fina kommer nog hålla ett bra tag och det finns hur mycket frågor som helst att svara på! Ifall jag skulle vilja reflektera kring det liv jag vill leva.

2 sudd från Bensia

Man kan aldrig ha för mycket sudd! (eller?).Det här är de som jag brukar kalla för "penn-suddgummin"... bara för att de är formade som pennor. Jag tycker dom här är så himla bra och de går åt när man skissar med blyerts. Sköna att sudda med som alltid.Luktar gott gör de också!  (Just dessa är från Coop, men de finns lite överallt)

Bullet Journal metoden (Ryder Carroll)

Det här var spontant och jag känner att det är till min fördel!
Den här boken tilltalade mig verkligen. Jag ser fram emot att läsa den och lära mig mer. Jag själv brukar ju skriva listor, texter, fixa scheman och greja, men om det ingår i "Bullet Journal" har jag ingen aning om. Så nu ska jag lära mig. Så himla nice! Håller ni själva på med "Bullet Journal"- grejer på egen hand? Berätta gärna ~ 


OCH TILL SIST, så blev det te! 

 

Yogi Tea Bedtime

Den här är så god! Speciellt brukar jag dricka den på kvällen, ibland med en skvätt mjölk i och bara hålla igång med en rogivande aktivitet som att skriva eller läsa.

Celestial Seasonings:Sleepy time

Det här är sambon´s val. Jag själv har inte provat denna ännu, men det verkar som att herrn i huset är nöjd ändå!Vilket är ert favoritte just nu?