Tv-spel jag körde 2018År 2015 spelade jag 4 spel


År 2016 : 3 spel

År 2017 : 1 spel 

Och 2018 spelade jag.... 4 spel!
Eller det blir 5 egentligen för spela 2 omgångar av ett spel....men i alla fall!!!  

HEJA HEJA! 


_______________________________________


 Love plus 3ds/ds (Rinko)

Vi börjar året med att köra lite Love plus till 3ds. Det är ett dating sim .Det finns 3 tjejer i spelet som man kan ha "kontakt med" . Man får bestämma hur man lägger upp sitt skolliv, fritid och beroende på vad du gör så påverkas relationen till de här tjejerna. SPOILER ALERT: Du kommer att sluta med någon av dem till slut! Det är la det som är meningen med ett dating sim!  I första omgången försökte jag få Rinko till flickvän och det gick bra! 

Jag brukar nöja mig tills eftertexterna dyker upp, men man skulle kunna spela i all oändlighet om man vill! 
 Blazblue centralfiction (Ps4)
I Februari blev jag även färdig med denna story mode! Jag skulle kunna spela allt möjligt med Blazblue, vare sig dom är dåliga eller inte...för jag har upplevt både bra och dåliga spel. Men blazeblue har en speciell plats i mitt hjärta! 
 

 Pokemon Moon (3ds)
Jag minns att jag fick spelet på releasedagen, och det var nått år sedan. Också tog det väldigt lång tid innan jag tog tag i spelandet , också bara hände det! Det är så sjukt hur ovan man kan bli kring när man t.ex går tillbaka till äldre spelen och man bara "shit, var systemet sådär krångligt" - för man är van vid den där nya tekniken...eller hur man ska förklara det som. Hur som helst. Alltid lika trevligt med pokemonspel och jag köpte såklart Ultra moon efter att spelat ut detta, men jag har knappt börjat, haha! 
 Love Plus 3ds/ds (Takane) 


I Juli körde jag Love plus igen och den här gången satsade jag på att Takane skulle sluta som min flickvän och ja....är man bäst så är man, haha. Det är väldigt trevligt att få välja sina svar själv och att få veta mer om karaktärerna kring varje omgång.
Root letter    (PS4)


Spelet som fick avsluta mitt 2018 är : Root letter. En visual novel. Man är en karaktär också får man följa denne in i ett mysterie kring en brevväxling också får man förhöra karaktärer (som sagt, mycket "välja själv" alternativ här med! ) och samtidigt får man en story kring hur allt hänger ihop, hablahabla! Den ska ha 5 endings har jag för mig och jag har fått 1 så det är ju nice. Däremot kan jag känna ibland att samma musik om och om igen blir lite jobbigt, men det är lugnt! För de fina bilderna i spelet är awesome! 
Något av dessa som ni har provat på
eller finns det andra spel som ni ser fram emot 2019?