Blogg/läs-och skrivbok 2019

Min rubrik säger allt! 

Jag tänkte helt enkelt dela med mig av delar jag skrivit i nya boken, förutom att jag skriver upp vad jag gör på dagarna som blomstrar passionen till kreativt skapande. Nu kör vi! Det här är framsidan än så länge. Jag kände att förra årets bok var så himla negativ (jag läste faktiskt igenom den!) så jag behövde en påminnare om att hålla mig positiv och att försöka att INTE inkludera dåliga saker ....för då blir det bara värre också och det är inte det som är grejen! Omslaget kan jag ändra hur jag vill med årets gång vilket är skönt. Boken är en Burde och jag köpte den på Akademibokhandeln.Nytt för iår är att jag har inkluderat en sida till bokcirkeln jag har med en vän (och som pojkvännen hänger med i när han kan och vill). Vi har precis läst ut Harry Potter och de vises sten och vi tänkte ha en filmvisning i helgen. Trevligt :) 

 
Jag har egentligen 2-4 sidor av denna: men här skriver jag upp läs-utmaningar till mig själv. Det gör ingenting om något inte skulle bli gjort, men det är mest en grej ifall jag skulle vilja testa nytt: så har man lite kategorier att välja på. En boktitel, författare och bocka av med rött är vad som gäller här. Jag skissar upp med blyerts ifall jag har ideer på boktitlar! Mer specifika läsmål. Det här är helt enkelt min egen bokhylla i ett mindre format. Jag har markerat att:
ROSA=skönlitteratur BLÅ= Meditation/livstil etc, GRÖN= Poesi och LILA = typ övrig facklitteratur

 
 Och slutligen....En bingobricka! (skulle jag vilja kalla det)
Här är grejen att jag skriver ner vilken manga (kan vara en bok) jag läst och vilket betyg den fick....för då vet jag att jag har provat på! 
Jag har även gjort en liknande grej med BLOGG och FÖRFATTARDRÖMMEN: att jag har olika utmaningar som jag måste utföra innan jag får bocka av en ruta och så vidare..... något som jag hoppas ska få igång mig lite mer..... att ta mina drömmar på allvar. Brukar ni ha egna läsutmaningar under året?