Book haul (Augusti 2018)

 Om konsten att läsa och skriva (Olof Lagerkrantz) - loppisfynd från Röda Korset 
Jag läste den här boken förra året har jag för mig (via storytel). Jag kommer ihåg att jag tänkte att "hittar jag den här som bok i det riktiga livet, så köper jag den" också pang tjoff! 10 kronor. Jag vet att det finns en bok med ett finare omslag: med en skrivmaskin! men jag bara ähh, den här går la lika bra! Jag kommer nog inte läsa denna på ett tag, men den är supersnabb att läsa och jag vet vart jag har den om jag behöver någon gång!

Sonja Åkesson dikter
- loppisfynd från Röda korset 
För inte så länge sedan så köpte jag den här boken fast i ett större inbundet format. Men sen när jag fann den här versionen för 25 kronor på loppis så kunde jag inte heller neka till den. Jag velade faktiskt väldigt länge mellan den jag köpte innan och den här. Men nu har jag somsagt båda. 

Smartare löpning
(Petra Månström) - Inköp från bokus
100 hacks för roligare rundor och bättre träning. Jag förhandsbeställde den här för någon månad sedan.  Jag lyssnar dels på podden Ewerlöf & Månström , men det var faktiskt via Petra Månström´s instagram som jag läste att hon skrivit en bok om löpning. Och jag som har lite glapp inom träning just nu: kände att den här boken är en investering för att visa mig själv att ta det här med löpning och mitt välmående på allvar. Bli mer pepp, inspirerad och återfinna motivationen!

Sweet blue flowers
volym 3 & 4 (Takako Shimura) - inköp från adlibris
Sist men inte minst så har vi de två avslutande volymerna i denna manga. Jag inhandlade de första två i Stockholm förra året och då var det ett random inköp: jag hade ingen aning om vad jag gav mig in på. Men det jag fann var bra så då blev det att jag vill avsluta denna med.Och det kära vänner, var min Augusti book haul.
Har ni fyndat eller fått några böcker i Augusti? :)