Stockholm 2018-01-27

Det verkar bli en tradition det här med att åka till Stockholm just under Januari månad. Jag vet inte men det känns bara som en härlig start på ett nytt år. Jag och tre underbara bekanta till mig hängde där en heldag. Science fiction bokhandeln var huvudmålet. Men vi fikade även på Cafe Kladdkakan i gamla stan, besökte English Bookshop, Söderbokhandeln, Comicsheaven, Kawaii shop, Pocket shop etc. Det var en riktigt mysig dag och man var liksom igång hela tiden.
Jag och sambon mumsade i oss pannkakor medan resterande sällskapet njöt av kladdkaka ~Alltså kolla in den här boken! Jag är så kär i det här omslaget. Jag köpte den inte, men jag älskar sånna här böcker som ser väldigt exklusiva och gammeldags ut på något sätt. Riktigt härligt att hålla i ~ 
 
 
Och här, kära vänner, är min haul! 
 
Neo Magazine & Otaku USA 
Bara för att dessa tidningar inte finns hos mig! 

Kujibiki Unbalance bok 1 & 2
Jag ska berätta något trevligt (not). Inne i en butik så fann jag en låda med manga som var på rea. Lite dyr rea visserligen. MEN i den lådan fann jag just dessa böcker.....MEN även ALLA Genshiken böcker i dess original engelska omslag....en och en...varenda jävla bok. Nu är det ju såhär att jag äger ALLA Genshiken böckerna...bara det att mina första böcker är i OMNIBUS-format. The collector in me ville verkligen ha de där böckerna TROTS ATT JAG REDAN ÄGER ALLA förstår ni???? Men jag tog beslutet att inte köpa dessa. Because onödigt. Men jag kommer nog alltid få leva med den där skulden att....huhu....jag såg .....men jag gjorde inget. Däremot kände jag att jag måste ha Kujibiki, även fast jag inte vet nånting om dessa. Allt jag vet är att jag älskar Kio Shimoku så jävla mycket och det räcker! 

Sweet blue flowers bok 1 & 2
Jag åkte till Stockholm som en blindfolded kvinna. Jag hade EN bok planerad. Resten var random shit. Det här var en av inköpen som jag inte hade en aning om vad jag gav mig in på. Det enda jag visste var att det är en yuri. Jag var mest såld på det faktiskt. The art style ser intressant ut så det ska bli ett nöje att prova! 
 
Horizon in the middle of nowhere 
Jag har sett säsong 1. Men jag tyckte faktiskt om den här jättemycket. Ser fram emot säsong 2.
 
Wish upon the pleiades 
Den här har jag också sett tidigare!
 
Sea Of rust 
Här har vi det planerade inköpet. Jag tyckte bara att baksidebeskrivningen var riktigt nice! Eller vad tycker ni?  
 
Angelic Layer bok 1 & 2 
Ännu en manga att prova på ~ 


Av dessa så har jag läst ut Bok 1 i Sweet Blue Flowers och båda böckerna i Kujibiki Unbalance.
I nuläget håller jag på och läser Sea of Rust . Vad läser ni just nu? :) 
Visa fler inlägg