Natsumisan 10-års jubileum: Q&A

Natsumisan.se firar 10 år! Det firar vi med en första Q&A!

Tack så mycket för de frågor som jag fick in under November månad. 

Nu gnuggar vi geniknölarna och kör igång direkt! 1. Vem är din favorit karaktär i Breaking Bad?
Jag är hemskt ledsen för det tråkiga svaret, men jag tittar inte på Breaking Bad och jag har inga planer på att göra det heller. 2. Om
du hade kraften att ändra något i världen, vad skulle det vara då?
Se till att världen inte går under 3. Om du bara fick äta en typ av mat i 2 år vad skulle det vara?
Sushi4. Om det fanns en affär med kroppsdelar och vi människor kunde byta ut våra kroppsdelar lätt... Vilka delar skulle du byta ut/ändra på?
Rumpan, låren och armarna5. Om du var det motsatta könet för en dag/vecka, vad skulle du göra då? Nämn 5 saker.
1. Bekämpa könsnormer. Hänga med polarna och prova klänningar på stan eller nått 
2. Ligga. Men jag ska ha förtjänat det! och båda parter vill! 
3. Odla skägg/musche och se hur det växer och massera hela tiden
4.Stå och kissa och se hur det rinner 
5. Jag behöver inte säga "handla på herrsidan" för det gör jag redan ...hmmm... jag skulle väl köpa blommor till min man/hustru/whatever???? I GUESS ????? och vara världens romantiker! 
6. Vad är det bästa man kan göra en lördagseftermiddag?
Jag har nog två svar här. Antingen så är man bara hemma och har tid för sig själv, dricker lite te och sysselsätter sig med en bra bok, spel, film och så vidare. Man har liksom flow i det man gör. ELLER så är man borta någonstans; kanske någon stadstur, man kanske träffar vänner och går på bio eller fikar någonstans.

7. Är du en spara eller slösa?
Jättebra fråga faktiskt! Oftast är jag en spara. MEN slösa har kommit på senaste tiden och när det går ur kontroll så är det inte kul. Men jag har ju inte hamnat hos LYXFÄLLAN än - så det är nog lugnt så. 
8. Kan du berätta om en händelse i ditt liv: som gjort dig till den du är idag? Mitt första förhållande jag hade var med en kille från Brasilien som valde att flytta hit för min skull. Det tog slut efter 3 år eller så och det var han själv som ville lämna Sverige. Det var inget bra förhållande i överlag heller då jag alltid var den man skyllde på och jag kände att jag inte kunde göra någonting utan att han skulle bli arg på mig. Jag minns att det var jobbigt att ta farväl av honom trots allt han hade sagt om mig. Jag har ingen kontakt alls med honom idag (tur det). Men det jag däremot vet idag. Är att om min nuvarande pojkvän skulle säga att "åh nej, jag vill inte vara med dig längre". Det är klart att det skulle vara jobbigt, MEN jag har en större förståelse och acceptans för de här känslorna nu. För jag vet att skulle det hända: så vet jag att jag behöver vänja mig vid ett nytt liv och finna nytta i vad som får mig att må bra. Jag skulle inte bli lika hjärtekrossad eftersom det redan har hänt mig så är jag lite imun, eller det är så det känns nu när jag tänker på det i alla fall! 

9.Vad har du för tankar kring livet efter döden?

Oj va svårt! Jag tror liksom både på det här att man hamnar någonstans efter sin död, men samtidigt tror jag även att det kan finnas en möjlighet att man föds på nytt efter sin död. Eller jag kan säga såhär. Jag är övertygad om att min katt haft ett annat liv, innan hon kom till mig! haha~ 

10. Vilken lärare som du har haft i skolan, har haft störst inverkan på dig som person?
Jag skulle vilja nämna 3 stycken varav 2 av dom var svenska-lärare och den 3:e hade jag i musik/teater. Alla dessa hade jag i gymnasiet. Svenska-lärare nummer 1 hade alltid bra saker att säga: jag blev så inspirerad att jag hade citat från hen på min anslagstavla i elevhemmet under den tiden. Svenskalärare nummer 2 var gullig för hen hjälpte mig när jag ville nå MVG i ämnet: att jag fick göra mer än mina klasskamrater och var hjälpsam kring vad jag behövde göra för att nå mitt mål. Den 3:e hjälpte mig att utvecklas på teaterscenen: jag fick tillexempel spela arg på scenen (trots att jag sagt att jag har svårt för att visa min ilska) och hen hjälpte mig också väldigt bra i mitt projektarbete. Det som alla dessa lärare har gemensamt är att de inspirerade mig att utveckla min kreativitet. Jag hoppas det var trevligt att läsa svaren på de här frågorna! Det hade varit trevligt att göra en till Q&A någon gång! Har ni förslag på vad för slags Q&A jag skulle kunna göra i framtiden, så är ni välkomna in till kommentarsfältet och sprida inspiration och frågeämnen till mig. Tack på förhand! På återseende! MVH / Natsumisan