Min sista bookhaul 2018
 Från November så hittar vi dessa böcker i min bokhylla


Tokyo geeks guide
(Gianni Simone)

Jag har kollat på den här boken hur länge som helst. Jag är ju en hoarder när det kommer till böcker om japansk kultur och allt det där. Och jag är en sån som gärna läser om samma saker flera gånger: för att jämföra och se om jag kan finna fler tips på Tokyo-relaterade grejer. Jag vill ju till Japan själv i framtiden, så kommer nog vara väl förberedd i alla fall, haha! Tokyo Fashion City: A Detailed Guide to Tokyo's Trendiest Fashion District 
(Philmena Keet)

Jag äger sedan tidigare Philomena´s bok Tokyo look book och när jag såg att hon släppt denna så var den helt klart på min inköpslista. Jag har inte hunnit läsa igenom den än, men som vanligt är den fylld med massa fashion och coola bilder! 

Wotakoi: Love is hard for otaku. Volym 1.
(Fujita)


Det började med att jag såg att det fanns en Wotakoi-anime. Jag har tyvärr inte sett den ännu och jag har inte skaffat den själv heller. Så jag kände att enklaste sättet att komma den närmare är att läsa manga. Så då beslöt jag mig för att satsa på det. Jag har läst första volymen och jag tyckte den var jättefin och rolig! Kommer läsa mer, absolut! 
 Det här är böcker jag fick av min mamma

Kärlekens magiska regler
(Alice Hoffman)


Ljuset vi inte ser
(Anthony Doerr)


Med änglarnas hjälp (Doreen Virtue)


En tidigt julklapp. Det enda jag vet om dessa böcker är att ängla-boken fann hon på loppis! Och att Ljuset vi inte ser är hennes egna rekommendation till mig! Spännande. Tackar tackar! 

Också till slut: lite böcker från black friday 

Shinrin yoku: Bli friskare och lyckligare med natur och skogsterapi (Dr Qing Li)

Jag är väldigt glad över att jag lyckades fynda den här boken för 49 kronor (!) under Black Friday. När jag fann den här boken annars i butik så har det här varit mitt "andrahands-vill-läsa-bok". För jag läste boken Japonism  av en annan författare innan och jag såg att den här boken fanns på samma ställe. Men jag har märkt av en trend: att det kommer hur många böcker som helst inom det här ämnet just nu! Men så fort jag såg att den dök upp nån dag innan black friday så kände jag att NUUU. Nuu är det dags! Ser så fram emot att få läsa den här!! 

Wotakoi: Love is hard for otaku. Volym 2. (Fujita)Denna köpte jag i samband med black friday, men det var ingen black friday-deal-bok, utan jag hade en rabattkod jag nyttjade här istället. Eftersom jag ville läsa vidare så snart som möjligt.  Sådärja! Det var allt! 


Något som ni har läst eller som ni vill läsa? 
Gör ni något liknande inlägg själva så glöm inte att länka mig också så jag kan se era hauls!
Tack för att ni läste! Välkommen tillbaka!
MVH Natsumisan #1 - - Vargnatts bokhylla:

Ljuset vi inte ser har jag läst och tyckt mycket om :)

Svar: Vad kul! Jag hoppas jag kommer tycka om den också :)
Natsumisan