"Fyll-i-själv"-böcker

 "Min framtid på 3 minuter" är den senaste Fyll-i-själv- boken som jag skrev färdigt. I och med det så skrev jag även själv upp hur jag hade tålamodet att färdigställa skrivboken:

* Klisterlappar! Speciellt nu i den nuvarande jag skriver i ("52 listor för glädje, inspiration och kraft") så har jag koll på vilka sidor jag har kvar att fylla med hjälp av klisterlappar på varje sida (men man skulle även kunna klippa i kanten ; de sidor som man har gjort om man vill det, men det ville inte jag! Och sen kan jag återanvända klisterlapparna genom att lägga dom längst bak i boken så slösar man inte! Simple as that

* En tid så hade jag mål att åtminstone skriva en gång om dagen i den här boken. Just nu så skriver jag gärna fler åt gången och det är helt okej. Känner jag för att skriva fler, så gör jag det. Vill jag inte skriva i den här idag så gör jag inte det helt enkelt. När jag skriver så försöker jag vara så ärlig det bara går och jag skriver det första "som kommer till mig". Jag vet att i början så var det jättesvårt att komma på saker. Just nu när jag skriver så kommer det upp relativt snabbt i huvudet. Annars kan du alltid "sova på saken" om det är någon fråga eller påstående i  boken som du behöver fundera lite extra på. 

* Jag använder mycket färg, olika sorters pennor och decortejp när jag skriver i de här böckerna. Det blir så himla fint och personligt. 

* Och är det någon fråga som kommer upp i böckerna, som du känner att "oj, det här kan jag inte svara på" så skapa din egen fråga som är relevant för dig! Jag fick tillexempel upp "vad ska dina barn heta" men så skrev jag helt enkelt om varför barn inte är aktuellt för mig nu eller ja... vad det nu än handlar om egentligen. 
 
 
 
 
Har du själv böcker som liknar dessa som du brukar fylla i? Vilka skrivböcker äger du och vad motiverar dig till att färdigställa böckerna?
#1 - - Vargnatts bokhylla:

Jag vill ha men har ingen just nu!

Svar: Samma här! För nu skrev jag ut den senaste och det tog mig bara 3 månader, haha! :)
Natsumisan