Hej igen!


Såhär kunde det se ut i början av sommaren då jag läste "A geek in Japan". Och jag molade i mig jordgubbar. 
Idag läser jag helt andra saker. Jag håller på och skriver på en lista av de böcker som jag hittils läst iår, samma gäller tvspel jag spelat och anime jag har sett. Det var ju tänkt att jag skulle lägga upp en "Läst under halvåret"-inlägg, men jag har inte mått helt hundra och det blev inte av då, men är det fortfarande av intresse så hojta! Annars kommer inlägget upp runt nyår eller början av Januari - då jag har mitt årliga "det här har jag läst- sett-spelat-hablahabla". 
Jag slänger in lite random bilder här nu. Men här nedan ser ni några pins/badge´s/whatever som jag har samlat alltsammans på ett och samma ställe, lite som en tavla man kan se in till hallen när man kommer in. Där har jag även hängt upp diverse medaljer. En dag så önskar jag att jag kan ha ett bättre ställe (gärna ett eget kontor) där man kan hänga upp bilder på korktavla eller annat. Kanske i en framtida lägenhet? Också vill jag ha en fin metallhängare för mina medaljer som gärna har inspirerande text eller någonting sånt ;) 

 
Anledningen till mitt dröjsmål att skriva inlägg är bara att skylla på psykisk ohälsa. Jag hänger mycket på sociala medier, men jag har tillfällen då jag inte kan kontakta folk ... när man får negativa tankar och känner sig ensam.... trots att man vet att man inte är det. Så mycket jävla rädsla, men nu är jag här igen! Och jag ska inte stoppa mig själv från att skriva! 

Jag hoppas ni alla mår bra! Också ses vi i nästa inlägg! Ha en fortsatt trevlig dag!