Pyssel - Pyssel - Pyssel

... jag är fortfarande sämst på blogg-rubriker.... hur som helst!Jag drar alltid fram den där lådan med tejp, sax, lim. Krimskrams. Jag sparar plastburkar och tänker att "det här kan jag återanvända". Det gör jag med mjukplast och alltmöjligt (att det kan återanvändas till personliga presenter). Och nu kände jag att fan....mina stickers ligger huller om buller.
Nu kan jag ha använding för de där byttorna som jag sparade...nydiskade och allting. MEN de etiketter som satt där innan har liksom blivit klibbiga och allt möjligt fastnade på locken. Då var det bara att dekorera med tejp och etiketter/stickers! Åh så fint!
 


"Huvudsaken att jag slipper känna klibbigt klister på huden". Nu när man tar i plasten så känner man det mjuksträviga pappret mot fingertopparna. Det är något magiskt med tejp. Är man arg/ledsen/PMS:ig.....så ta fram tejp och tejpa utav bara helvete! Det är frigörande. Som att slå någon på käften. Fast mildare.
 
 
Och även fast mina stickers har fått nya uppdelningar i hemmet...så har jag ännu mer som ligger i andra fack. Som står ut på andra sätt....eller vad man säger. Sen ska vi inte tala om alla mappar med tidningsutklipp. Inspiration på bilder, texter hablahabla.

Jag vet inte riktigt om jag ville något speciellt med det här inlägget! Jag tog mig tid att fota lite bara ;)
 
#1 - - Vargnatts bokhylla:

Vad mysigt att pyssla! Var länge sedan jag gjorde nu.

Svar: Så fort jag börjar så kan jag hålla på i timmar ;) Det känns som härlig avkoppling ^^ Ta dig tid att pyssla<3
Natsumisan