Pepp på bokrea?

Det är jag! Fast har ingen speciell bok för tillfället som jag känner att AMAGAAAH - MÅSTE HA!
Men tänkte gå runt och ta in miljön. Gå in med slutna ögon och låta böckerna tilltala mig.



När jag är arg och ledsen, men inte får ut känslorna, så går dom ut på papper. I form av tejp-massaker i skrivböckerna. Man ryter gärna till lite extra när man drar av tejpen.



Nä, nu ska jag kolla in "Superskaparna" på TV7.
 
Vad händer i veckan? Något spännande på gång? :)

HAUL-TAAAJM! (böcker+vykort)

Det fick bli en jäkligt sen haul - i och med mitt mående.
Men inlägget kom upp till slut! WOoh! Nån månad senare! :)
Skitsamma! Let´s see what I got! ~



ART DOLL 100 Postcards
Första gången jag var i kontakt med den här boxen, så befann jag mig i London inne på Forbidden Planet. Jag fick aldrig någon chans att se vilka bilder som motiven föreställde (eftersom det var inplastat), men jag hade liksom låst in tanken att DEN HÄR SKA JAG HA KOLL PÅ *itz u and me, bro! stirrblick!*. Så den här har hängt på min önskelisa ett tag. Och eftersom jag inte kunde släppa tanken om den, så höll jag tummarna och tröck hem den. Så när jag bläddrade igenom alla vykort....blev helt anfådd (haha) för det var så fina prints!

Visa vad du kan
Det var inte alls länge sen som jag läste Stjäl som en konstnär (som jag älskade!). Tyvärr äger jag den inte (men jag vill), fast jag valde att prioritera den andra boken; Visa vad du kan. För att fortsätta spana på ämnet. Jag läser den här boken just nu och den är lika bra som första boken (...säger jag som kommit halvvägs igenom bara).

The Nakano Thrift Shop
Den här vet jag ingening om faktiskt!

Monkeys with typewriters
Denna bok fann jag på English bookshop när jag var där senast; men jag hade aldrig hört talas om denna heller. Så jag skrev upp den och läste vidare om den och bestämde att what a hell.....kör hårt! Jag har t.ex en titel här hemma som heter How to be a writer och jag tänkte att det skulle vara trevligt att läsa vidare om skrivande av något slag ~

The fangirl´s guide to the galaxy
Sen har jag kommit i något slags "GEEK MODE" (...inte alls någon överaskning!) .
Jag har kommit fram till att jag SKA läsa mer litteratur om FANGIRLS stuffs. Relaterat. "Isch".
Jag har läst mycket om OTAKU-relaterade saker, så jag tänkte att jag kan fortsätta åt det hållet ~
Jag har ju DEN HÄR BOKEN också - så jag tänkte jämföra lite med denna bok ;) Om jag skulle våga skriva en recension och jämföra dessa återstår att se (jag skriver sällan recensioner nu för tiden - och det är mest på grund av min fobiska personlighet), men är det av intresse att läsa om - så kan jag giventvis försöka ~ just let me know

Djurens Evolution
Har skrivet om den HÄR tidigare. Det var en väninna till mig som lånade ut boken och ville att jag skulle läsa den. Så jag gav den en chans och tyckte den var så bra så jag ville äga den själv, haha. Så nu gör jag det :) *stolt*
Den var speciellt bra; i och med att den behandlade ett ämne som jag inte alls var insatt i och jag trodde att jag inte skulle bry mig eller tycka att den var bra (det är en bok som jag inte själv skulle valt kan man säga): men jag gav den en chans och jag tyckte att  den var skriven på ett bra sätt och jag blev väldigt förvånad över att jag föll för den faktiskt. Den känslan är bra! När något helt oväntat blir succé´!  Så den här tänker jag läsa om någon gång :)

40 Constant Reader
Det är samma här. Började med att jag lånade boken. Och nu har jag den själv! IHIHIH
Jag har skrivit om den HÄR tidigare.

Media Convergence in Japan
Det här är "min man"! (säger vi, haha!) : Patrick W Gailbraith.
Jag har tidigare bloggat om hans böcker HÄR och HÄR
Jag är desperat och vill läsa allt som han producerat egentligen, men vissa böcker är alldeles på tok för dyra (uhuhuuh), men jag satsar på det som jag får tag på helt enkelt. Han skriver väldigt mycket om japansk kultur och kring nördämnen (vilket jag gillar obviously).

The manga artist´s colouring book: Girls!
Jag har en tendens att googla fram en massa målarboks-titlar som inte finns i Sverige. Så man måste liksom gräva i internets djupa skog och ruska fram alla härliga jävlar. Om det är för att jag tycker om att skryta om att "jag har saker inga andra har???" lite kanske! hahaha! men jag tänkte att jag ger den en chans :) han som skapat boken verkar ju riktigt begåvad! (Och nu när jag har den och har bläddrat i den så var den faktiskt värt det!)


Jag hoppas ni tyckte om att läsa mitt inlägg.

Har ni gjort några fynd senaste tiden? 
Fanns det någonting i min bokhög som verkade intressant för er? *nyfiken*

Ta hand om er och på återseende!

Nya bokhyllor, BOOM!


Vi hade ju diskuterat länge angående det där med bokhylla, också kände jag att jag måste göra något bra för att förtjäna det. December månad var HELT godisfri. För det var liksom mitt mål ...att "nu ska jag bevisa för mig själv vad nya bokhyllor betyder för mig"....alltså någonting som jag jättegärna velat ha länge....den spänningen...att "åååh, kommer hon klara av det!?!?!?!" och ja det gjorde jag! För bokhyllor var så pass viktigt för mig att jag kunde motstå andra frestelser! Moahahaha! Fast nu äter jag godis så in i helvete igen, haha,skitsamma! WORTH IT!
Just nu är det väldigt stökigt .....bara för att man lagt böcker lite huller om buller, men det ska ordnas till....också ska man dra fram böcker man gömt undan också har vi andra som ska läggas till såsmåningom! IIIIHHH! ~

På tal om bokhyllor, vad har ni för favoritgodis? :)

 

Tv-spel jag körde 2016

Jag har tidigare skrivit om tv-spel jag kört tidigare, Tv-spel jag körde 2015

2016 var inte mitt spelår. Jag har inte känt lika WAAH. Kan ju inte tvinga mig spela ;)
Men jag känner ändå att tv-spel är en del av mig och som jag vill fortsätta utforska.
Jag är inget 24/7 spelnörd som min sambo (haha), men jag är en "kör för stunden"-person
som byter av inom en massa olika intressen istället. 

Hur som helst! Det här körde jag 2016! Enjoy! 

________________________________________________ 

Persona 4 Arena Ultimax (PS3 Story Mode)



Jag hade tidigare spelat Persona 4 Arena och minns att jag tyckte den var bra. Beror nog mest på LABRYS. Så när jag hörde att Ultimax kom så var jag ju såklart pumpad. Men sen nu när jag väl körde igenom denna, så känns det som om att jag faktiskt är nöjd med Persona 4 Arena. Jag njöt nog mer av den än av Ultimax. Det var nog inte så mycket nytt egentligen. Men ja, så kan det va. Men den här typen av dialog och fighting gillar jag fortfarande ;)

Blazeblue chronophantasma
story mode ps4



Den här tog jag mig också igenom. Och jag blev mest tokig på all fanservice. Antagligen har jag spelat så pass många Blazeblue-titlar att det börjar bli "för mycket". Jag börjar bli mätt. Jag vet inte. Vissa karaktärer gillar jag mycket, andra inte alls så mycket. Kan ju bli så när man kör story mode, haha.

Until Dawn
(Ps4)



Det här spelet! Det var väldigt spontant att jag överhuvudtaget vågade mig på utmaningen! En dag sa min pojkvän att JAG VILL SE DIG SPELA DET HÄR, FÖR DET ÄR INGET NATSUMI-SPEL och jag bara OKEJ? JAG PROVAR. Nu för tiden brukar jag vara väldigt osäker när det gäller till skräck-titlar; när jag var yngre kolla jag mycket på skräck men på senare tid så har jag varit väldigt känslig av någon anledning. Men nu skulle jag alltså utsätta mig i spelformat. Okay then. MEN jag tyckte det var riktigt kul! Trots att jag hade hjärtat i halsgropen flera gånger så tog jag mig igenom det. Så är det något spel jag är riktigt stolt över att jag tog mig igenom 2016, så är det Until Dawn. Visst, nu är det ju som att "titta på film" och "göra lite val" i spelfunktionen, men skitsamma! Jag gillade denna!


Har ni andra spelat nånting 2016? Eller finns det något som ni ser fram emot 2017?

Vad läser ni just nu?

Jag tog med mig DEN HÄR boken under min sjukhusvistelse för några veckor sedan.

Jag förväntade mig verkligen inte att jag skulle sitta med en blyerspenna och kladda ned i princip varje sida av den, för boken ger så mycket inspiration: allt från löpning, författarskap och fina beskrivningar.


Jag vill liksom fånga allt, och jag är inte ens halvvägs igenom den! Känns jättehärligt!
Jag kanske ska skämmas, för att jag kladdar med blyerts i min bok???? SORRY (not sorry) 




Vad kan man mer hitta i min TBR-hög just nu?
- Nä,  just nu har jag ingen aning faktiskt!

Jag fick först hem min reservation av av Spionen (Paulo Coelho) som jag prioriterade.
Och efter den så spontan- lånade jag en bok som heter Litterära städer (Lars-åke Skagegård).
Den verkade intressant då man tar upp litterära resmål i Sverige och det var snabb läsning. 

Sen ska vi inte tala om alla ljudböcker jag har igång på storytel (haha). Alldeles för många.
Men kan nämnas att Kerstin Thorvall´s Jag är en grön bänk i paris var riktigt bra!
Också läste jag en e-bok. Konsten att läsa och skriva av Olof Lagercrantz.

Jag hade ett väldigt berikat läshuvud i Januari. Har i alla fall plöjt fler än 5 böcker!
Fast för tillfället är jag ganska "lost" på vad jag ska läsa.
(....Men jag har ju Murakami igång!!!))

Min läsning....det går så fort!
Jag hinner inte ens uppdatera här vad jag läser, förens jag är på nästa igen!





Hur ser eran "to-be-read" hög ut just nu?
Och varför har ni valt era böcker? Någon speciell anledning? :)

Jag brukar ha en hög med böcker på fönsterbrädan i vardagsrummet precis bredvid läslampan.
Fast för tillfället gapar den tom.

 
Visa fler inlägg