UNIK loppisfynd

 BRUM sa bilen, också hamna vi HÄR

 
När grejer kostar 1 krona/styck så är det svårt att hålla tassarna borta! 

Ljust och fräscht
Jag har läst den här förut ...har jag för mig i alla fall....och jag har alltid tänkt
att hittar jag den för ett fint pris och skick så kör vi på den! Och det gjorde jag nu :) 
Den allvarsamma leken
För jag vill få in mer Hjalmar Söderberg i mina läsäventyr. Tidigare läst Doktor Glas.
Men tyckte att omslaget till den här var riktigt fin faktiskt. 
På oxens horn
Skriven av Jan Fridegård. Min pappa lånade ut Torntuppen till mig och ville jag skulle läsa den. Jag sköt upp läsningen rätt länge, men läste den nyligen. Kan säga att jag gärna läser mer av Fridegård - för det var något med hans berättarstil jag fastnade för.
Så hittade jag det här omslaget och på sidan om boken är det svart runtom hela boken. Det är så häftigt. 
Dikter om Kärleken
Jag såg att det var en massa olika dikter av kända personligheter, men att det var ett urval av Olof Lagerkrantz - och då blev jag pepp. Tidigare läst Om konsten att läsa och skriva av Lagerkrantz och den var helt okej. Jag läste nyligen en random loppisköpt diktantologi - som jag inte tyckte var nå vidare bra *jag rev till och med sönder den i vrede, haha* , MEN jag tänkte att jag provar den här.. och hoppas den är bättre ~ *wish me luck* 
Kajenns verser i tid och otid
Den här var spontan! Känner inte till författare eller nånting, men den här hade coola bilder och innehöll texter som jag vill studera någon gång. Det kändes som en bok som jag kan inspireras av i eget skapande.
Så då kunde jag inte släppa den! 
Carrie
Jag har läst Carrie, men det var jättelängesen! Köpte den mest i tanke på att min sambo nämnde boken för något tag sedan. Jag mindes inte om han sa att han hade läst den eller om han ville läsa den.
Och jag bara äääääh ....1 krona, vafäääään! Det är King´en! 
Vivaldi
CD-skiva. En gåva från pappa min. Det är en såndär skiva: som känns som en bok - och som innehåller fakta om Vivaldi och hans tid; samt ljudspår av hans verk. Fokus på de fyra årstiderna.
Som vi bl.a spelade i bilen på väg hem till skogen. Mysigt!