London 13-17 November 2016

Det här var andra gången som jag besökte Storbritannien.
Första gången var jag där med en väninna 2011 och då besökte vi Madame Tussaudes, London Zoo etc.

Den här gången åkte jag med min pojkvän och vi planerade inte så mycket i förväg: kände att Forbidden planet, Gosh Comics & Disney Store var huvudgrejen och sen gjorde vi lite det vi kände för bara.Hur ska man beskriva resan? Jag minns att jag drack mycket kaffe (!) och det var gott. Och trevligt.
Jag fick även in en del "exponeringar" (trots att jag varit deppig en tid nu så det har varit tufft). Men jag snackade med folk på hotellet, jag ringde room service nån gång och jag betalade saker (trots att jag är ytterst osäker på att räkna valuta). Men jao. Vissa dagar var vi ute hela tiden och nån dag var vi mest på hotellet och det kändes bra det med. När jag åkte iväg så valde jag tillexempel att inte ta med mig någon läsbok; så på planet hade jag bara en skrivbok och penna. Så en del skrivande fick jag gjort ändå.


Forbidden Planet

Vi bodde på Lancaster Gate Hotel, i närheten av Hyde park. Om jag jämför med hur man bodde första gången (då bodde man på Orchard hotel) så tycker jag att Lancaster var sååå mycket bättre. Mer påkostat antagligen. Personalen var väldigt omtänksamma och frågade ofta om vi mådde bra (!) ojojoj! Frukostbuffen hade i alla fall mer variation än min förra hotellupplevelse, så tummen upp på det ;) och rummet var bättre...så ja. Nöjd! Ett problem var ibland att hitta "bra" mat att äta. På resande fot är det inte så jäkla lätt.Någon dag promenerade vi in till "staden" och tillbaka. Tog ca 40/60 minuter att gå dit och gå hem igen. Så en dag var väldigt mycket "motionera". Och nån dag så provade vi på att åka tunnelbanan (vilket är nått helt nytt för mig iaf). Och det gick ju bra! Snabbt, lätt och hitta.
MEN ja sen har vi ju människor *rys*, haha, men jag var åtminstonde inte ensam :)Hotell-mat! Bilden ovan; en rätt från hotellet (Lax, "chips" & sallad)
och bilden nedan sånt som vi beställde via Room Service (kycklingsallad och lasagne)
Fika-paus på "Caffe Nero". Mysigt <3


Kändes skönt sen att efter en dag runt staden; att varva ner med nån kopp kaffe/te, något gött att äta och nån bok man hittade under tiden man var dit. Tillexempel den här boken: som jag även läste ska bli en anime ~Det här var en dag då vi försökte hitta en biograf i närheten som visa "A streetcat named Bob", men det visade sig att närmaste biograf skulle ligga ännu längre bort än den vi fokuserade på *och vi var helt plötsligt för lata att ta oss dit* ; så vi struntade i bion och tog några promenader i Hyde Park istället.
Väldigt höstigt och varmare än Sverige. Tur att jag hade med en tunnare jacka och inte bara vinterjackan ~


*promenera, hälsa på ekorrar, fotografera*

 


Ja, vad mer ska man säga? Så bar det av hemmåt!

 
Och det här är vad man inhandlade + två muggar från Disney Store
(som jag kanske visar vid annat tillfälle? Vi får se)

Det här var en härlig födelsedagspresent!
Att få byta miljö och bara "vara" :)
Visa fler inlägg