Det har varit en jobbig tid


Jag har haft en tid då jag absolut inte har kunnat vara så mycket online på internet.
Trots att jag verkligen vill. Jag har tappat bort vem jag är, vilka som är mina intressen, omvärlden har varit alldeles snurrig. Jag har haft svårt för att ta kontakt med vänner, familj med mera när jag själv mår dåligt. Just det där att jag kan inte vara för mycket, på tillexempel facebook (åh hur ska man förklara det häär?). Jag VILL ju vara mer närvarande för andra (både via sociala medier och i verkliga livet). Men på nått sätt så har det nu varit mycket jobbigt för mig.

Jag pratar inte så mycket med folk trots att jag vill. Jag backar från facebook (t.ex) redan när jag ser alla statusar och jag vet att jag inte mår bra nu om jag sitter för mycket och scrollar. Detsamma med datorn ibland. Att förut kunde jag sitta flera timmar framför datorn, för ja, datorn var allt! Nu kan det ta flera dagar innan jag ens sätter mig vid den (vid vissa tillfällen får jag faktiskt tvinga mig till det, när jag ska läsa mailen eller andra ärenden som kräver en dator). Jag använder egentligen mobilen oftast när jag kollar internet, men det är samma där. Jag vill spy så fort jag går in på facebook....det är känslan jag får i allafall, haha.

Men nu har det gått så lång tid sedan jag uppdaterade här senast .....och jag är ledsen att jag inte förvarnat innan att "nu mår jag si och så", men jag orkade helt enkelt inte. Jag vill ju hålla bloggen vid liv och jag jobbar med mig själv jämt och ständigt annars också. Jag har brutit ihop flera gånger, jag har haft tillfällen när jag velat ta mitt liv. Men trots dessa jobbiga känslor, så har jag även gjort framsteg och jag klamrar mig fast vid livet.

Jag skriver här nu, för det börjar vända lite. Det känns lite lättare för tillfället, men jag hoppas att det börjar vända sig mot bättre tider nu.

Jag märker ändå att bloggen varit välbesökt, trots min frånvaro. Jag är överaskad men  mycket glad och tacksam för er som står ut med mig. I annat fall kan ni alltid följa min sida "Natsumisan" på facebook. Där jag också lägger upp mina inlägg - så fort det kommer upp något här på bloggen ~