Adjö fröken Maj & Goddag mister Juni! Trevligt att råkas!

....och där tog Maj slut, och det är redan Juni!? *kollen* man hinner inte med riktigt!

Men ja.....tänkte slänga upp lite bilder jag fotade i Maj. Enjoy!Finaste Zelda. Ett och ett halvt år. Ragdoll/norsk skogskatt.


Är aldrig utan en kopp kaffe. Eller te. Färglägger bilder när jag behöver varva ner.
Helst klädd i linne, långkjol och fryser jag så har jag en långcardigan med fickor. Den typiska "jag-är-hemma"-utstyrseln.....vad är ni helst klädd i när ni är hemma och tar det lugnt? Har ni också en kopp kaffe med er vart ni än går? Annat? :) 
Det är klart att jag fortfarande vill ha godis ....men det går bra utan också! *heavy breathing* xD
Det här var i alla fall gott! *peka på bilden ovan*Finaste inköpet i Maj, helt klart! Jag ringde ju runt lite överallt efter den här skönheten (Dollarstore), men den fanns ingenstans. Men så hade jag tur och fann den ändå en dag och man ba yaaaas (!) har sett denna flera gånger men varje gång har jag inte haft råd och jag liksom sparade ihop en tid ...bara för att hitta den här sötjäveln ....men ja.... nu är den äntligen min och jag är såå stolt. Vill förvara mina gamla dagböcker i denna ~


Lite böcker som jag införskaffade i Maj. Änglarnas hemligheter har jag läst. Har ni gjort några speciella inköp i Maj som ni är extra pepp inför? :) Tack för er uppmärksamhet och på återseende!
Visa fler inlägg