Adjö fröken Maj & Goddag mister Juni! Trevligt att råkas!

....och där tog Maj slut, och det är redan Juni!? *kollen* man hinner inte med riktigt!

Men ja.....tänkte slänga upp lite bilder jag fotade i Maj. Enjoy!Finaste Zelda. Ett och ett halvt år. Ragdoll/norsk skogskatt.


Är aldrig utan en kopp kaffe. Eller te. Färglägger bilder när jag behöver varva ner.
Helst klädd i linne, långkjol och fryser jag så har jag en långcardigan med fickor. Den typiska "jag-är-hemma"-utstyrseln.....vad är ni helst klädd i när ni är hemma och tar det lugnt? Har ni också en kopp kaffe med er vart ni än går? Annat? :) 
Det är klart att jag fortfarande vill ha godis ....men det går bra utan också! *heavy breathing* xD
Det här var i alla fall gott! *peka på bilden ovan*Finaste inköpet i Maj, helt klart! Jag ringde ju runt lite överallt efter den här skönheten (Dollarstore), men den fanns ingenstans. Men så hade jag tur och fann den ändå en dag och man ba yaaaas (!) har sett denna flera gånger men varje gång har jag inte haft råd och jag liksom sparade ihop en tid ...bara för att hitta den här sötjäveln ....men ja.... nu är den äntligen min och jag är såå stolt. Vill förvara mina gamla dagböcker i denna ~


Lite böcker som jag införskaffade i Maj. Änglarnas hemligheter har jag läst. Har ni gjort några speciella inköp i Maj som ni är extra pepp inför? :) Tack för er uppmärksamhet och på återseende!

VårRuset 2016 (Gävle)


Den 16:e Maj deltog jag i VårRuset i Gävle.

Jag anmälde mig till VårRuset väldigt spontant. Jag har haft en undermedveten tanke dessa år som jag bott här....att "det vore roligt om man en dag kunde delta i vårruset"..... men jag hade alltid negativa tankar på att jag inte skulle klara av det och jag var inte ens fokuserad på att må bra och ja allt såntdär. Men nu när jag försöker anstränga mig ...så tänkte jag att nu eller aldrig. Jag fick åtminstonde med mig bästa sällskapet, så vad skulle kunna gå fel? Dessutom läste jag på mer om eventet och i och med att det var första gången så gick vi i vår egna takt. Och jag hade så grymt roligt. Så det här blir definitivt något som jag gärna gör igen i framtiden.

Redan nu kollar jag runt efter fler motion-events, så har ni förslag på något så hojta gärna (Gävleborgs län vore gött, men det kan vara vart som helst). Jag är öppen för allamöjliga förslag, kvittar om det är gratis-events eller kostnad....låt mig få veta allt! :) Jag vill försöka få in mer löpträning i min vardag ....men just nu har jag svårt att fokusera på hur jag ska börja *försöker läsa på lite ibland* och ja....jag är bara glad att jag håller mina promenader/de tillfällen jag kommer iväg på gruppträningen vid liv. 

Sedan Januari har jag hittils gått ned ca 11-12 kg och bara det är helt....wow! 
"Jag kan om jag vill"

Fick med mig hem en massa grejer från VårRuset. Trevligt trevligt ~

Det har varit en jobbig tid


Jag har haft en tid då jag absolut inte har kunnat vara så mycket online på internet.
Trots att jag verkligen vill. Jag har tappat bort vem jag är, vilka som är mina intressen, omvärlden har varit alldeles snurrig. Jag har haft svårt för att ta kontakt med vänner, familj med mera när jag själv mår dåligt. Just det där att jag kan inte vara för mycket, på tillexempel facebook (åh hur ska man förklara det häär?). Jag VILL ju vara mer närvarande för andra (både via sociala medier och i verkliga livet). Men på nått sätt så har det nu varit mycket jobbigt för mig.

Jag pratar inte så mycket med folk trots att jag vill. Jag backar från facebook (t.ex) redan när jag ser alla statusar och jag vet att jag inte mår bra nu om jag sitter för mycket och scrollar. Detsamma med datorn ibland. Att förut kunde jag sitta flera timmar framför datorn, för ja, datorn var allt! Nu kan det ta flera dagar innan jag ens sätter mig vid den (vid vissa tillfällen får jag faktiskt tvinga mig till det, när jag ska läsa mailen eller andra ärenden som kräver en dator). Jag använder egentligen mobilen oftast när jag kollar internet, men det är samma där. Jag vill spy så fort jag går in på facebook....det är känslan jag får i allafall, haha.

Men nu har det gått så lång tid sedan jag uppdaterade här senast .....och jag är ledsen att jag inte förvarnat innan att "nu mår jag si och så", men jag orkade helt enkelt inte. Jag vill ju hålla bloggen vid liv och jag jobbar med mig själv jämt och ständigt annars också. Jag har brutit ihop flera gånger, jag har haft tillfällen när jag velat ta mitt liv. Men trots dessa jobbiga känslor, så har jag även gjort framsteg och jag klamrar mig fast vid livet.

Jag skriver här nu, för det börjar vända lite. Det känns lite lättare för tillfället, men jag hoppas att det börjar vända sig mot bättre tider nu.

Jag märker ändå att bloggen varit välbesökt, trots min frånvaro. Jag är överaskad men  mycket glad och tacksam för er som står ut med mig. I annat fall kan ni alltid följa min sida "Natsumisan" på facebook. Där jag också lägger upp mina inlägg - så fort det kommer upp något här på bloggen ~
Visa fler inlägg