Resan är påbörjad!


I skrivande stund sitter jag på tåget till Göteborg tillsammans med pojkvännen och jag är så glad över att allting har gått bra såhär långt; för jag sitter ju annars och oroar mig för jämnan över huruvida tågen kommer krångla eller om vi ens kommer dit och hem överhuvudtaget. haha, men nu har allting varit perfekt tajmat så nu känner jag mig lugnare. Jag valde att ta med mig min laptop (Vilket jag är väldigt glad för) så sitter och fördriver död tid innan vi kommer fram om typ... 2-3 timmar? Nånting sånt.

Känns som om jag jämt skriver ut en massa ursäkter kring varför jag inte bloggar "lika ofta" som innan. Men individer har sina problem och jag har mina. På senaste tiden har jag varit mycket i kontakt med sjukvården och samtidigt så försöker jag jobba med mig själv med när det gäller att hålla i mina goda vanor som träning/äta bra. Däremot har jag varit väldigt introvert och inte träffat/pratat så mycket med folk nu för jag känner inte behovet av det bara. Ibland känns det som att man medvetet bara drar sig ifrån vänkretsar; att man inte orkar "ge tillbaka".Man känner sig dum, men man försöker ta igen kontakter med tiden. 

Hur som helst. Jag återuppstår i stunden och jag tänkte att jag slänger upp lite instagram-bilder och berättar smått kring vad jag har haft för mig på senaste tiden. Detaljer, detaljer ~Inom min KBT-behandling har vi som mål att jag ska kunna resa mer självständigt. Därför har jag utsatt mig i situationer där jag på egen hand tar mig till nya ställen och utmanar mina rädslor. Denna gång besökte jag Söderhamn för första gången. Jag hade som mål att besöka biblioteket, men jag stannade en stund där; kollade runt lite i centrum, hittade på spontana saker att säga till främlingar (bara för att det är sånt jag har svårt för) och ja....tog mig dit och hem själv på egen hand helt enkelt. Tog tåget dit och bussen hem tillexempel (och jag som inte tycker om bussar riktigt....men börjar acceptera det mer ju mer jag åker ut på egen hand). Söderhamns bibliotek var väldigt nice. Rymligt. Nån gång vill jag återkomma och vara där under en längre tid, kanske sitta och rita eller läsa i några timmar. Vore inte alls dumt.En bild jag fotade i Söderhamn.Jag unnade mig fler färgpennor för inte så länge sen. Först ett par i "Pastellfärger" och sen ett paket med "Bright". Köpte dom på panduro...men hittar inte märket nu....men är ni nyfikna på vilka pennor det är så kan jag kolla upp det såsmåningom. Jag har satsat sjukt mycket på bra pennor: som dessa, akvarellpennor, metalic,tusch,gelpennor och så vidare. Äger dock fortfarande bara 2 ritböcker och båda är i KATT-tema, enda skillnaden är att ena boken är större än den andra. Men jag kände att jag vill fokusera på att göra ut någon av dom jag har innan jag köper hem nya (för jag lovar er.... jag vill jämt köpa hem nya målarböcker!). Min väninna har hur många som helst .... men jag antar att hon är en som färglägger i snabbare takt än vad jag gör... men jag blir ändå helt ååååh....så mycket att välja på! Och här sitter jag och snålar, haha. Nädå, men nån gräns får man ha! :) Bilderna blir rätt fina ändå ^^


Zelda, ja, hon lever och mår gott! Det ser i alla fall så ut när man klappar henne, också blundar hon...ser ut som hon ler med hela mun medans hon kurrar. Ibland är hon väldigt rebell och ska bråka genom att vara på ställen där hon inte får vara, men annars är det lugnt. Haha, sen det där när jag är ensam med henne....då får jag mycketmycket mer uppmärksamhet och kärlek än när sambon är hemma. Och är sambon ensam så får han alla uppmärksamhet och så vidare. Sjukt speciell och gullig kissemiss! 1 år och 7 månader nu, oboooy! :)Det här var inte den senaste boken jag läste, men jag tyckte bilden blev väldigt bra! Jag tyckte första boken var helt okej. Kan tänka att läsa andra boken, men jag behöver nått annat för tillfället känner jag. Sen har jag läst en del mixade saker om den här serien. Vissa älskar den till döds och andra spyr på den. Just nu är jag som en kaffekokare med bryggkaffe - som inte riktigt är färdig ......eller nått sånt, haha.Vi får se om jag fortsätter. Har ni läst denna? Ännu en bild man har färglagt, den här gången med jumbo akvarellpennor som känns sjukt nice att greppa. Sen ser ni mitt pennskrin....alltså ååh....kärlek vid första ögonkastet!
På midsommar så var jag och älskling hem och hälsade på i Hälsingland. Tog oss en cykeltur bland annat, fick god mat och umgicks med gott sällskap. Man uppskattar de där stunderna när man verkligen kan ta sig hem till "hembygden", för av nån anledning så tar det sån tid innan man överhuvudtaget tar sig iväg nånstans.

 


Oj hoppsan, här läste man en comic! Jag kommer lägga ut en text om denna senare....nån gång. Jag kommer ihåg när jag köpte denna och målet med det var just att det skulle bli ett blogginlägg om det. Sen har jag skjutit upp det....också har det tagit lång tid att läsa klart....men nu är den ju utläst! Jag ska bara samla kraft och mod till att skriva om den. Håll tummarna för mig ;)Juice! med Citron/Apelsin/Paprika/Gurka/Hallon. Hemmagjord av mig. Jag tog fram juicemaskinen som jag inte använt på en evighet....men tamejfan, den funka! Men den fick inte vara framme så länge....högst 3 dagar...det tar en sån tid att fixa själv ~  *latmask deluxe*
 
 
 Och här var man i Bollnäs och i deras bibliotek. Som också fick ingå i en känsloexponering. Här var det också trevligt :) Och biblioteket låg närmare tågstationen än vad jag trodde! Jag har morrat åt googlemaps ett antal gånger, för min osäkerhet, och att kartorna i google...alltså.....distansen ser ju så mycket längre bort ut än vad det är i verkligheten, haha. Men jag överlevde ändå så det är tur för mig.

Jag vill passa på och dela med mig av den här videon; som varit sjukt inspirerande (my opinion):


Nu blev det ett jäkligt långt inlägg, men det skiter jag i!
Just nu ska jag njuta av några dagar i Göteborg (hoppas på en haul när jag kommer hem igen?).

Ni andra får ha det fintfint, har ni några speciella händelser som kommer upp i veckan?

Tack för att just DU läste mitt inlägg, det värmer! :)