Inspiration! Anteckningsböcker

Den senaste tiden har jag tänkt mycket på 3 videos som inspirerar mig en hel del.
Jag tänkte att: "Jamen, det kan väl vara ett roligt inlägg att göra?", så nu kör vi!


1. WhittyNovels

När jag såg den här videon för någon vecka sedan så blev jag helt ....wow! ....snacka om att inspirera mig till att fortsätta skriva (och pyssla). Det där med att använda olika färger, måla, klippa-klistra.....skriva om livet i övrigt, scrapbook...  åsikter! (jag som är konflikträdd! Kan ju egentligen bara skriva ner alla fucking åsikter jag har i en jävla bok för vem fan bryr sig...ingen ser ju det jag skriver, haha). Det fick mig att tänka på hur jag mådde den tiden då jag skrev mina 32 dagböcker...att det var ju så jag fick ut mina inre aggressioner....jag skrev för att jag mådde bättre och kunde hantera livet lättare.
Så fort hon nämnde: "ATT GÖRA-LISTOR!"...... Herrejävlar...jag har hur mycket anteckningar som helst här hemma (i kalenden, i almenackan, på kylskåpet....i varenda rum har jag papper/penna i min närhet). Och det där när hon beskriver att "för att komma igång, kom på ett problem/åsikt" att börja med, eller lyssna på musik eller klistra in allt som inspirerar..... alltså ååh. Jag hjärta den här videon och hennes youtube-kanal!

2. NayaReadsAndSmiles


Jag älskar Naya´s positiva personlighet! Jag ler när jag ser hennes videos! Och just denna var mysig...för den påminde mig om alla anteckningsböcker jag har hemma och som jag inte ens fyllt nånting i....också köper man ändå hem fler! (GAAH WHY AM I DOING THAAT). Riktigt härlig tjej!

3. Ariel Bissett

Jag dras till Ariel Bisett. Hon är allt som jag inte är, men som jag på något sätt vill vara. Jag älskar hennes videos, hon verkar väldigt intellektuell och vet så mycket som inte jag vet!
När hon nämner här: Allt random grejer som hon skriver ner...påminner mig om att jag ska skita i om allt i mitt skrivande blir perfekt: det är bara att ordbajsa på! Påhittigt; det där med att riva en bok i 2 delar också! Tack vare henne läste jag Djurfarmen (George Orwell) tillexempel.

 

Här ser ni mina anteckningsböcker som jag har på hög! Den lilla kattboken använder jag mest just nu! Den hänger ofta med i handväskan (den rymms så bra i min handflata, haha!) och i den skriver jag listor eller ja...det jag vill komma ihåg helt enkelt. Sofi Oksanen-boken har jag som "Flödesskrivnings"-bok just nu.Sen har jag en kalender; där jag skriver ner allting som jag vill kolla upp/events jag ska iväg till och så vidare. Och i övrigt fyller jag sidorna med lite random grejer ....det blir lite som dagbokskrivande...fast jag håller mig på en sida per dag  istället för flera (som jag gjorde förut när jag skrev). På något sätt blir jag smått irriterad när jag ser att sidor i boken "gapar tomma".


Och det här är typ första sidan i boken....och då är det väldigt viktigt att veta öppet-tider till favoritbiblioteken och lite andra småsaker ;)

Och sist men inte minst så är det här min Hälso-anteckningsbok där jag skriver ner vad jag stoppar i mig om dagarna (vilket har hjälpt mig väldigt mycket....nu när jag passerat 1 månad som godisfri....) också har jag dessutom börjat anteckna träning/tid för motion överhuvudtaget .Jag gillar den här boken och motivet ;) riktigt rolig att skriva i ~

Har ni miljoner anteckningsböcker? När har du som mest användning för en anteckningsbok? Är utseendet på boken viktig....eller huvudsaken att man kan fylla den med mycket text? Och så vidare! 

Skriv en kommentar och berätta vad ni fick i huvudet av detta inlägg jag just la upp!
Jag är nyfiken :) Och tusen tack till er som läste från början till slut. Jag uppskattar det verkligen!
 
Visa fler inlägg