Bildbomb från senaste tidenDen här boken införskaffade jag nyligen, men jag har velat haft den hur länge som helst! Jag fick vänta 2-3 månader eller något på den då jag såg att den inte skulle släppas förens senare iår, men så fort jag såg den i butiken så blev den ett måste! ~Äta bör man annars dör man ~


Fotade medans jag var ute på promenad ~Tågstationen vid ca 18-19 på kvällen. Tyckte denna bild blev rätt häftig med ljuset ;)Har för mig att det här är en solnedgång...det började mörkna när jag gick hem i alla fall!
När jag inte lever på te (för att det är så ¤%#¤# kallt) så bor jag i min kigurumi
(heltäckande fleece-pyamas som föreställer Gizmo från Gremlins)Jag skriver/ritar/klistrar grejer i min kalender~Heja Heja! läste jag för andra gången också! Och det här är en bok jag kan läsa igen och igen för jag blir ju så inspirerad, MEN ändå kommer man aldrig igång att börja springa själv....(undra hur många gånger jag behöver läsa denna innan jag VERKLIGEN kommer igång, haha)Ny T-shirt kom på posten för någon vecka sedan. Känns härligt att uppdatera garderoben lite.Nån gång per dag har jag fått in lite filmtittande. Då har det varit fokus på titlar som jag länge har skjutit upp att kolla in (men gärna velat se!). Bland annat Expelled from paradise, Björnbröder, Atlantis, Boku wa tomodachi ga sukunai Live action med flera.Besökte bokmingel-event (!) och spelade biljard senare på kvällen.Te! överallt....var jag än går!
På fredagen skulle jag till provtagning hos hälsocentralen (jag måste fasta dagen innan),så när jag var färdig där så köpte jag med mig frukost och spenderade 3 timmar på biblioteket. Mesta tiden gick åt att lyssna på musik (det finns ju stereo/hörlurar att låna där - så jag tog fram en random Absolute Music-CD och lyssnade igenom den). Lyssnade alltså på musik och färglade katter ;)

Hade jag valt en ny bok att läsa efter YOU (Caroline Kepnes) så hade det såklart blivit i fokus denna dag. Men jag har fortfarande inte kommit på vad jag vill läsa härnäst -, så då får man prioritera annat så länge helt enkelt ;)
 


Bjuder på en bonus: Zelda ligger i mitt knä under en fleecefilt ;)

 
Visa fler inlägg