En lördag i Maj

Jag kommer ihåg när en bekant sa till mig att "du måste skaffa instagram!".
För jag minns innan att jag blev helt "men guuu va ska jag med det till, va onödigt".
Fast idag använder jag instagram mer än vad jag trodde jag skulle göra. Jag är helt förälskad i dessa fotofilter som gör verkligheten ett snäppe roligare. Så jag brukar helt klart gå in i färg och detaljer!


Här har vi en bok jag läser just nu. Jag har inte läst någonting av författaren tidigare, men den här boken har stått i min bokhylla ett tag. Det var ett spontanköp - då jag tänkte att det skulle vara intressant att läsa om. Och vad vore inte perfekt; nu när jag har mått skit, och läsa om hur man kommer tillbaka till livet som kreativ individ.  Helt underbart! Mycket djupgående kring ämnet, exempel på situationer, den ändrar ens tankemönster väldigt mycket. Jag har inte så mycket kvar i den nu, men rekommenderar den verkligen! Sen ville jag visa upp mitt fina bokmärke ;)


Det här är vår katt Zelda (återkommande läsare vet, andra inte) och jag tyckte den här bilden blev så fin. Fönstret visar en reflektion av det jag då kollade på youtube via tv´n. Jag har hittat en del nya youtubers jag följer, och bara en sån sak är inspirerande! Jag vet inte ens vad det skulle bli av mig om inte youtube fanns. Så många kreativa personligheter där ute som öppnar upp ens ögon och gör att man vill fortsätta kämpa för sina drömmar. Sådana "feels" är bra!En dag så var jag ute med en väninna....
och jag sa att vi var på McDonalds. Så här är ett bildbevis! xDEn bild på mig själv. Jag ska vara uppriktig; jag har inte tagit selfies på evigheter just för mitt dåliga självförtroende. Det har funnits dagar då jag inte haft orken att klä upp mig, känna mig fin, och de dagar då man bara vill försvinna från jorden. Den här bilden representerar en av dessa dagar då jag får orken att engagera mig i mig själv och jag är nöjd med den här bilden.För några veckor sedan så kollade jag igenom min cupcake-påse som är fylld av brevpapper, kuvert, vykort, stickers med mera. Något som varje individ borde ha i sina hem (my opinion). Jag blir glad av att få brev (fast tyvärr händer det inte särskilt ofta). Men jag tänker att "jag behandlar människor som jag själv vill bli behandlad" så ibland är jag flitig med brevskrivningen, ibland inte. Speciellt om jag vill visa omtanke så skriver jag för det blir mer personligt.Fångade sambon och Zelda på bild. Dom sover tamejfan överallt <3Time & Eternity, spelet som jag spelar just nu ~
Jag var hem till Hälsingland för nån vecka sedan och fann dessa dockor i mitt rum och som jag radade upp på bokhyllan. Jag minns att när jag var liten så kändes dockorna mer "moderna för sin tid" än när man ser på dessa idag. Det är ju lite coolt ;)


 
Och det här är mitt "flickrum" i Hälsingland. Lämnat precis som när jag flyttade hemifrån. Det roliga med den här bilden är att tre personer reagerat över den svartvita bilden och sagt att "åh, vad fin du är" men det är egentligen min mamma på bilden och jag i den där gula ramen bredvid. Jag tycker det är roligt att höra att många jag möter tycker att vi är lika ;)
Ja, ibland sitter man på biblioteket med anteckningsblock och noterar lite grejer som kan stå i litteratur-tidskrifter. Också kan man fika har jag hört :)Hunden Sigge som filosofiserar. Tråkigt att se regnet på det här sättet; men när man satt hemma och det var mörkt; och man hade läslampa och en bok och hörde smattret i bakrunden; ja då varrt det ju mysigt!


Mums med fika!


Och ja...det var lite bilder jag fann i mobilen just nu. Nu fick ni allt en bildbomb ;)
Ha en fortsatt trevlig helg! Imorgon ska man i alla fall tvätta! (UHHH). Tjingeling <3
Visa fler inlägg