10 anime-serier jag vill kolla in sommar

 
 
Jag har kollat in Myanimelist och deras "Seasonal anime"; alltså anime som kommer börja sändas från och med Juli och senare 2015.
 
Så jag har läst, kollat runt och sparat 10 stycken (hittils) som jag känner att "de här vill jag definitivt kolla in om tillfället finns". Med tiden så kommer jag garanterat att hitta fler serier jag vill kolla in, men vi börjar kolla in dessa, shall we? Yaas! Here we go! 
 
 
1. Working!! (Season 3)

- Working!! är animen som jag ser fram emot mest av alla! Den är hur skön som helst! Jag har sett de tidigare säsongerna och jag älskar den! Och när jag fick höra att den fick en tredje säsong då blev jag super-pepp! Nu kommer jag inte iväg på Närcon iår (tyvärr), men om jag hade gjort det! Då skulle jag lätt ha cosplayat min favoritkaraktär: Popura Taneshima!

2. Junjou Romantica (Season 3)
- Jag kollade in den här serien för några år sedan, och det mest på grund av dess popularitet. 
Jag ser ingen anledning till varför jag inte borde kolla in den tredje säsongen. Yaoi ftw!

3. Monster Musume
 
- Jag är en sån som går igång på openings/trailers överhuvudtaget. Men när jag kollar på den här videon till Monster musume...så känns det som en typisk anime jag skulle valt att kolla in, så why not. Det är något med karaktärerna som tilltalar mig (för vissa är storyn viktig, vilket det såklart är för mig med! men i vissa fall så dras jag gärna för karaktärer beroende på hur de är till sättet....låter sjukt avancerat, men tror inte jag är ensam om detta!) men ja.... får se om jag kollar in mangan med (när jag har lust med det)

4. Sore ga Seiyuu!
The series centers on Futaba Ichinose, Ichigo Moesaki, and Rin Kohana, three rookie voice actresses. The manga features small but humorous observations of the voice actor industry. (Source: ANN)
 
Den här kommer jag se ett avsnitt av, och gillar jag den? Ja men va roligt!
Och gillar jag den inte så har jag i alla fall försökt ;)
 
5. Miss Monochrome (Season 2)
Jag såg Miss Monochrome the animation på crunchyroll förra året. Den har korta avsnitt och det gick snabbt att kolla på. Jag dras till karaktären på samma sätt som jag dras till Super Sonico. Jag har ingen "nära moe-relation" till just Miss Monochrome, men jag ska självklart kolla in andra säsongen med bara för att jag kan!
 

6. Wakaba girl
The story centers around the activities of Wakaba Kohashi, "a slightly out-of-tune super" daughter of a well-to-do family, and her friends. Wakaba (literally, "young leaves") looks like an elegant rich daughter, but she admires the trendy gyaru fashion subculture. There is also the pure, innocent, fairy-tale-like Moeko. Mao is capricious and behaves in her own way. Nao used to be an athletic type of girl, but now loves the boys-love genre. (Source: ANN)


- Fann tyvärr ingen trailer till denna. MEN Jag blev fast så fort jag läste "gyaru fashion", haha. Men ja, finns inte så mycket mer att säga än att jag ska kolla in den xD
 
7. Wooser no Sono Higurashi (Season 3)

- Wooser är ju så skön! Har sett säsong 1 och 2 och klart jag ska se säsong 3! <3
 
8. Wakako-zake
Murasaki Wakako, who is 26 years old, loves going out alone to enjoy eating and drinking, especially when something unpleasant happens at work. This manga follows Wakako through many solitary outings, where she enjoys different combinations of food and drink! (Source: MangaHelpers)
 
- Så fort jag läste texten så kände jag att "wow, den här låter najs" och sen att tecknarstilen ser helt galen ut....det gör mig ännu mer intresserad! Inte alls avskyvärd, tvärt-om! Har för mig att det här också är en anime med korta avsnitt (?), men jag är jätteduktig på att se sådana animes så det är inga problem! ;)
 
9. Teekyuu (Season 5)

- Den här serien är inne på sin 5:e säsong (omg!) och episoderna är korta. Allt går jättefort! och man hinner inte riktigt reagera på det roliga ibland, men ändå så är jag fast!

10. Bikini Warriors
Set in an RPG world with swords and magic, warriors must form a party to defeat the demon lord. But, these warriors are all wearing Bikini armor!! (Source: Official site)
 
- Den här vill jag också kolla in bara för att jag får en "what the fuck"-känsla när jag ser trailern och allt det där. Jag har vissa svårigheter att acceptera ecchi som genre; ibland går det bra  att titta på vissa ecchi-serier och ibland inte....vet inte riktigt vad som gör det. Men tänkte testa (åter igen) och se om det är nått.
 
Har ni några animes som ni ser fram emot iår?
Skriv och berätta i en kommentar vettja ;)

Ni får gärna tipsa om andra serier om ni vill ^^
Visa fler inlägg