10 anime-serier jag vill kolla in sommar

 
 
Jag har kollat in Myanimelist och deras "Seasonal anime"; alltså anime som kommer börja sändas från och med Juli och senare 2015.
 
Så jag har läst, kollat runt och sparat 10 stycken (hittils) som jag känner att "de här vill jag definitivt kolla in om tillfället finns". Med tiden så kommer jag garanterat att hitta fler serier jag vill kolla in, men vi börjar kolla in dessa, shall we? Yaas! Here we go! 
 
 
1. Working!! (Season 3)

- Working!! är animen som jag ser fram emot mest av alla! Den är hur skön som helst! Jag har sett de tidigare säsongerna och jag älskar den! Och när jag fick höra att den fick en tredje säsong då blev jag super-pepp! Nu kommer jag inte iväg på Närcon iår (tyvärr), men om jag hade gjort det! Då skulle jag lätt ha cosplayat min favoritkaraktär: Popura Taneshima!

2. Junjou Romantica (Season 3)
- Jag kollade in den här serien för några år sedan, och det mest på grund av dess popularitet. 
Jag ser ingen anledning till varför jag inte borde kolla in den tredje säsongen. Yaoi ftw!

3. Monster Musume
 
- Jag är en sån som går igång på openings/trailers överhuvudtaget. Men när jag kollar på den här videon till Monster musume...så känns det som en typisk anime jag skulle valt att kolla in, så why not. Det är något med karaktärerna som tilltalar mig (för vissa är storyn viktig, vilket det såklart är för mig med! men i vissa fall så dras jag gärna för karaktärer beroende på hur de är till sättet....låter sjukt avancerat, men tror inte jag är ensam om detta!) men ja.... får se om jag kollar in mangan med (när jag har lust med det)

4. Sore ga Seiyuu!
The series centers on Futaba Ichinose, Ichigo Moesaki, and Rin Kohana, three rookie voice actresses. The manga features small but humorous observations of the voice actor industry. (Source: ANN)
 
Den här kommer jag se ett avsnitt av, och gillar jag den? Ja men va roligt!
Och gillar jag den inte så har jag i alla fall försökt ;)
 
5. Miss Monochrome (Season 2)
Jag såg Miss Monochrome the animation på crunchyroll förra året. Den har korta avsnitt och det gick snabbt att kolla på. Jag dras till karaktären på samma sätt som jag dras till Super Sonico. Jag har ingen "nära moe-relation" till just Miss Monochrome, men jag ska självklart kolla in andra säsongen med bara för att jag kan!
 

6. Wakaba girl
The story centers around the activities of Wakaba Kohashi, "a slightly out-of-tune super" daughter of a well-to-do family, and her friends. Wakaba (literally, "young leaves") looks like an elegant rich daughter, but she admires the trendy gyaru fashion subculture. There is also the pure, innocent, fairy-tale-like Moeko. Mao is capricious and behaves in her own way. Nao used to be an athletic type of girl, but now loves the boys-love genre. (Source: ANN)


- Fann tyvärr ingen trailer till denna. MEN Jag blev fast så fort jag läste "gyaru fashion", haha. Men ja, finns inte så mycket mer att säga än att jag ska kolla in den xD
 
7. Wooser no Sono Higurashi (Season 3)

- Wooser är ju så skön! Har sett säsong 1 och 2 och klart jag ska se säsong 3! <3
 
8. Wakako-zake
Murasaki Wakako, who is 26 years old, loves going out alone to enjoy eating and drinking, especially when something unpleasant happens at work. This manga follows Wakako through many solitary outings, where she enjoys different combinations of food and drink! (Source: MangaHelpers)
 
- Så fort jag läste texten så kände jag att "wow, den här låter najs" och sen att tecknarstilen ser helt galen ut....det gör mig ännu mer intresserad! Inte alls avskyvärd, tvärt-om! Har för mig att det här också är en anime med korta avsnitt (?), men jag är jätteduktig på att se sådana animes så det är inga problem! ;)
 
9. Teekyuu (Season 5)

- Den här serien är inne på sin 5:e säsong (omg!) och episoderna är korta. Allt går jättefort! och man hinner inte riktigt reagera på det roliga ibland, men ändå så är jag fast!

10. Bikini Warriors
Set in an RPG world with swords and magic, warriors must form a party to defeat the demon lord. But, these warriors are all wearing Bikini armor!! (Source: Official site)
 
- Den här vill jag också kolla in bara för att jag får en "what the fuck"-känsla när jag ser trailern och allt det där. Jag har vissa svårigheter att acceptera ecchi som genre; ibland går det bra  att titta på vissa ecchi-serier och ibland inte....vet inte riktigt vad som gör det. Men tänkte testa (åter igen) och se om det är nått.
 
Har ni några animes som ni ser fram emot iår?
Skriv och berätta i en kommentar vettja ;)

Ni får gärna tipsa om andra serier om ni vill ^^

Man kan aldrig ha för mycket te hemma!Idag så har jag varit iväg till Ockelbo marknad med sambon och en väninna.
Väldigt mycket folk var ute idag, men det gick bra som tur var också var det jättevarmt, men jag hade en svalkande klänning så det var skönt.

De områden jag kände var viktigast att besöka var BOA-skivakuten (second hand för mediaprylar) och Cerry´s (te och konfektyr-shop). Jag kräver inte så mycket när jag är ute på marknader, men te! det blir det alltid när jag går runt ( i alla fall i Ockelbo eller Rättvik).
Sambon skämde bort mig med 3 nya te-burkar (aaaw) och jag stod för 3 nya sorters te som jag köpte hem. Och här nedan ser ni en bild på det som jag har hemma just nu.

Cerry´s te är himmelriket! Har verkligen hittat rätt!
tror jag aldrig mer kommer köpa annat te än dessa, haha!Sorter som har gått mest åt i hushållet är Bubbel & Mormors fruktblandning! ;)
Men det ska bli trevligt att testa på allt det andra också ~ Nu borde jag ju ha te-bjudning som bara den!

Har ni något favorit te/kaffe/övriga drycker? Skriv en kommentar vettja ;)

Del 4 #bokhorafotoutmaning


Jag är medveten om att jag sölar efter med den här utmaningen .

Jag brukar vara en sån som inte brukar avsluta utmaningar när jag väl har påbörjat; men jag känner att jag vill försöka ändå. Trots att hela månaden inte har gått ännu; så har jag valt att försöka svara på alla 31 bild-utmaningarna - så jag har det gjort! På nått svar har jag ingen bild heller, men så får det vara! Jag har ju hållit på och fixat mina böcker så har bara de jag SKA läsa framme just nu, så det är därför ;)  

Nåväl! Här kommer min sista del i #bokhorafotoutmaning (lite såhär i förskott)


16. Planerad semesterläsning
Jag har ingen speciell planering. Jag har lånade böcker från biblioteket och de kommer nog i första hand ;)
 
17. Bok som får mig att skratta
 
Den här boken fick jag låna av en väninna; som tyckte detta skulle passa mig ("som tycker om journalistik"). Det är en bok som har samlat ihop en del galna text-snuttar och tryckfel som kommit med i tidningar i olika delar av landet. Det är kanske inte en bok som hamnar på "topp 3 bästa böckerna evur", men den är perfekt om man vill få sig ett gott skratt.
 

18. Present-tips
 
När jag såg den här boken i bokhandeln första gången, så visste jag direkt att den här SKA bli min! Författaren har skrivit dikter; och får det att se ut som om det är katter som skrivit texterna och det är hur sött som helst och jag dör varje gång av all gullighet. Jag brukar ha med boken i väskan så jag kan ta upp, läsa nån dikt och bara njuta. Katt-älskare for the win!

19. En snygg bok

 
Första boken jag tänkte på när jag läste "en snygg bok" det var en Harry Potter bok! och jag har alltid älskat omslaget av "Harry Potter och den flammande bägaren". Men de svenska utgåvorna av Harry Potter överhuvudtaget is to die for!

20. Jag gillar inte

Den här var klurig. Enda jag kan tänka på är att jag inte gillade många delar av "Rött uppror" (Pierce Brown) och nu när jag läser "Stad av skuggor" (Cassandra Clare) så känner jag också "blööh" (kan ju bero på att det är sånt som jag aldrig hade valt att läsa själv xD) men jag har inte läst färdigt den än heller....men det är min spontana reaktion. Jag har skitdåligt minne så kommer inte på nån direkt som jag verkligen vill spy på xD

21. Senaste bok jag fått

 
Detta har jag skrivit ganska nyligen, men jag gör det igen. Min pojkvän köpte hem "Throne of Glass" till mig helt random och det var ju trevligt. Grejen är att det här är en bok jag hört mycket om i bokvärlden och jag tänkte att jag ville testa på den. Dessutom så tror jag sambon också kommer kolla in den nån gång med ~ så det är ju najs :)

22. Biblioteket

 

Favorit-biblioteket!
Sen har jag märkt att de har blivit bättre och bättre! När jag flyttade hit, där jag bor nu, så minns jag att det inte fanns så mkt evenemang där och det var ganska dött och trist stämmning. Men 2014, speciellt 2015! BAAM! De fokuserar mer på träffar, evenemang, kalas, bokprat, personalen har klisterlappar på böcker de rekommenderar! Personalen är fantastisk! Listan kan göras lång! och jag är så stolt och jag besöker biblioteket flera gånger i veckan. Andra favorit-biblioteket ligger mitt i stan och det besökte jag mest innan (då Sätra inte hade så mycket). Jag brukar kolla in evenemangs-bladet så håller tummarna på en fin höst på de lokala biblioteken :)
 
23. En överskattad bok
 
Jag har inte ens läst de här böckerna än. Köpte dessa på loppis för 5 kronor/styck. Men jag har sett och hört otroligt mycket om den här serien och den verkar väldigt poppis. Jag kan inte säga så mycket just nu, men nån dag ska jag väl se om den är så överskattad som jag tror att den är ~

24. Ingen snygg bok

 
Tråkigt omslag, vad mer kan man säga? Den ger ingen direkt "WOW" känsla ~
 
25. Förtjänar mer uppmärksamhet
Jag tycker att alla (oavsett om du är löpare eller inte) borde kolla in "Heja! Heja!" av Martina Haag. Jag som aldrig löptränar eller nånting blev mycket inspirerad av denna, och jag kan tänka mig att läsa den mer än en gång!


26. Ett bokminne

Jag kommer ihåg när jag gick i gymnasiet och vi blev tvingade att läsa "Alkemisten" av Paulo Coelho. Det var en bok som många tyckte var svår att komma in i (av någon anledning). För  min del så var det en helt ny författare att läsa; så jag kände väl också att det var smått jobbigt att läsa en ny text - men jag gav i alla fall inte upp. Jag läste hela boken, och jag älskade den! Och jag var den enda i klassen som redovisade min recension och fick högsta betyg.
Men just att bara jag orkade kämpa mig igenom den och resten gav upp, den känslan känns otrolig. Och jag har att tacka min svenska-lärare, för idag är jag ett stort fan av Paulo Coelho´s böcker.

Jag vet att ibland måste man försöka sig på nya saker, trots att man inte är van eller att det känns svårt. Men man vet aldrig om man inte försöker. Det kan ju finnas fler talanger där ute som får upp dina ögon ;)


27. En bok som får mig att gråta

Oj, jag kan inte minnas att jag har gråtit över någon bok. Tror jag?
Jag har gråtit över en anime-serie....och över nån film....men inte nån bok (ännu)


28. En tunn bok

 
Det här var den tunnaste boken jag fann i bokhyllan. Oskyld av Åsa Ericsdotter.

29. Räddar vid en brand

Vingklippt Ängel av Berny Pålsson. Det är en bok som man antingen älskar eller hatar. Jag är den där som älskar den; den är tragisk som bara fan, men språket och hur boken är uppbyggd, det är något med den jag fastnar för. Och jag har ju läst den 5 gånger och den börjar bli ganska sliten, haha, så jag säger den!

30. Senaste bokinköp

 
I April köpte jag dessa böcker bland annat. Jag väntar på andra böcker just nu med (egentligen) men jag vill inte avslöja vilka det är ännu ;) kommer väl upp i nått blogginlägg i framtiden!

31. En bok och en katt

 
Zelda hamnade på bild för någon vecka sedan tillsammans med denna bok ;)


Jag hoppas det här var någonting roligt att läsa.

Finns det fler liknande inlägg jag kan göra - så får ni gärna kommentera och tipsa på utmaningar jag kan försöka mig på. Jag hoppas ni alla har en trevlig helg och på återseende / Natsumisan

Mina tankar om SAINT SEIYA OMEGANej, jag kan inte hålla mig. Jag måste verkligen få "skriva av mig" om Saint Seiya Omega.
Jag har för tillfället sett fram till avsnitt 68 av 97, men skitsamma! Kör hårt!

Den verkar vara uppdelad i 2 storys. Första storyn räckte fram till avsnitt 54 (har jag för mig).
Den var faktiskt helt okej!
+ De hade fina outfits
+ Animeringen var i princip felfri (närvaro på topp!)
+ all the feels!

MEN så började en ny story och då varrt det helt åt skogen

- Nya outfits = förskräckliga! My gaad!
 
- Animeringen blev sämre! (seriöst!) känns som om man bytte manusförfattare i andra delen och allt kändes helt plötsligt billigare. Karaktärerna har alldeles för många derp-faces! Jag orkar inte!
 
-Mer stillbilder! Känns verkligen som att de inte orkar med att animera, så varför....VARFÖR dröja ut serien så himla mycket om de inte ens orkar hålla kvaliten. Saker "makes no sense".

- SPOILER ALERT; Hur Haruto kom på sin rock-dröm? Han hörde introt till SAINT SEIYA (serien)....kidding me?

- Varför blev Eden Orion gråhårig? När alla andra karaktärer inte ändrades ett piss!?!?!? Han är ju min babe och nu är han helt förstörd.....både till utseende och peron.....KILL MEE

- Steel Saints...."mekaniska saints"...*går och grinar en sväng*.
"Vi slänger in en shota-karaktär och det bidrar med fanservice" (noooooo)

 
I första storyn så kollade jag koncentrerat, för det var så förbaskat spännande och episkt!
Nu när andra storyn började så är det mer som "bakgrundsljud medans jag sitter vid datorn, men jag kollar ibland ändå och gnäller över hur dåligt det varrt".

Jag älskar verkligen Saint Seiya-serierna, I really do! 
Nu känns det bara som att man dröjer ut det; också blir det bara skit i slutändan. Sen så har jag ju sett mer än hälften också; och nu går hjärnan igång! KOMMER JAG SE FÄRDIGT ELLER KOMMER JAG LÄMNA DEN HÄR SERIEN OBERÖRD? Varför skriver jag ens ut det här, klart jag kommer (försöka) se färdigt på den! Det kommer bli lite som ett tvång. Men då har jag den ur världen sen och kan fokusera på de bättre (!) serierna.

Till och med ongoing "Saint Seiya - soul of gold" är mer OMG WOW-DESU för min del!
Forever and ever mina favoritkaraktärer: Andromeda Shun, Cygnus Hyoga & Pisces Aphrodite

Såhär som jag beskriver; att en serie börjar jättebra men sen blir den sämre. Är det något ni varit med om? Skriv en kommentar och berätta om er upplevelse vettja ^^

En "spontan-tripp" till Valbo

Jag vaknade klockan 13.00. Ingen är perfekt.
Och jag visste att jag skulle iväg och träffa min väninna idag. Hon skulle till psyk prick klockan 13.00 och här ligger jag i sängen hemma och är supertrött, men jag lyckades fixa mig och dra ut ganska snabbt. 

Jag beslöt mig även för att promenera, då jag tycker att en halvtimmes prommis borde jag unna min kropp.
Som vanligt fick jag jätteont i vaderna, stannar upp och vifftar på fötterna när det blir jobbigt. Otroligt pinsamt, men det blir väl bättre med tiden.

Så träffade jag min väninna. Visade sig att en till vän var där också så vi beslöt oss för att åka till Valbo och gå runt. Byta miljö och motionera. Så det har vi varit duktiga på idag :)Vi hängde en stund på IKEA och åt korv med bröd.
Även min älskade "Mocha Frapino" från Espresso House fick hänga med ~

 
En Novi Stars-docka som min väninna fick som en sen födelsedagspresent av mig ;)


Det fina sällskapet


 

Hängde inne på Ikea, kollade akademibokhandeln, hade det väldigt trevligt.
Efter Valbo-turen så följde jag med väninnan hem i några timmar; då vi diskuterade och dregglade över Monster High-prylar. Sen blev det en promenad till stan (igen) och sen tog jag bussen hem.
 
Fick ett sött halsband av Jessi, tusen tack!

Bråkat med busig katt när jag kom hem. Också käkade jag ostnatchos-chips med smält ost och dippade med guacamole & medium tacosås, omnom!


Så ja...det var min dag! Hoppas ni andra har haft en härlig dag med ^^ / Natsumisan

Ha en fin midsommar!En random bild som jag fann i mitt arkiv. Vårat kyl & köks-skåp. Jag ska jämt byta ut en massa vykort och detaljera en massa, men det blir ju fint så jag är nöjd ~

Tänkte bara säga att jag blir "ohemma" under midsommar. Så bloggen kommer nog inte uppdateras förens efter helgen (uuh). Nu kommer jag åter igen att predika om att det finns ett liv utanför internet, men no worries, jag kommer tillbaka! Och det ska samtidigt bli skönt med att gå runt och vara internet-fri ett tag.

Zelda (the cat) är redan hos vår kattvakt så det är ordnat. Sen så ska man packa lite imorgon och dra iväg! Önskar er alla en fin midsommar och på återseende!
 
 
 

Flygit igenom 20+ avsnitt och det är så himla awesome så jag vill grina

 
 
Jag har påbörjat läsning av "Bli vän med din PMS" (Lisa Eriksson).
Känns som en välbehövlig bok än så länge i alla fall ;)

Något annat i bokväg är att jag lånade första "The mortal instruments"-boken (Cassandra Clare) på bibblan då jag sett en massa videos om hur bra dessa böcker skulle vara och jag tänkte "why not". Men sen började jag plöja andra böcker och min sambo ba "jag börjar på den här jah" *tar den första boken*.
Och idag sa han att han hade läst ut den (!) och han har haft boksvackor stup i ett den senaste tiden.
Men jag är glad att han engagerar sig i läsningen. Sen så kommer jag nog läsa den med (nån gång) så kan man ha en rolig diskussion om den sen ~
 

Men de senaste dagarna så har jag har suttit fastklistrad i crunchyroll och kommit på vilken anime som fått mest fokus just i detta nu, och det är "Saint Seiya Omega".
Jag följde den serien när den var på ongoing. Sen mitt i allting så ville min pojkvän försöka titta ikapp så vi kunde peppa tillsammans. Men sen så har det tagit jättelång tid, att han inte orkar kolla och så vidare och nu har jag varit desperat - och vi bestämde oss att jag ser vidare på Saint Seiya Omega och han får ta igen Sword Art Online istället (det är också en serie vi sett gemensamt, men jag fokuserar hellre på Saint Seiya i så fall).

Så i dessa dagar har jag flygit igenom 20+ avsnitt (Är på avsnitt 54 av 97 just nu) och det är så himla awesome så jag vill grina. Avsnitt som försvinner fort som bara den! All the feels! Karaktärerna, storyn, musiken!Samma känsla får jag med Pretty Cure-serierna, och då vet jag att det här är verkligen mina favorit-serier. Det känns härligt.

"Men för helvete, hen bitts väl inte?!


___________________________________________________

Såhär lät det igår. Men idag kom nästa utmaning!
Min sjukskrivning är numera på 75%, vilket innebär att 25% av tiden ska jag ha någon sysselsättning (så jag inte bara är hemma och degar). Så jag är fokuserad på ett ställe för praktik - som jag besökte idag. Sen så var vi där igen; att prata med en människa!
Jag snackar med mig själv i huvudet och ba "men för helvete, hen bitts väl inte" och så vidare. Men jag lyckades ta mig en ton. Sen var det inte mycket värre än att jag fick uppgifter om nån jag ska kontakta, så får vi se om det kommer lösa sig med någon praktik eller så.

Men det räckte för dagen! Att öppna käften med en kropp på högvarv, det var liksom "that´s it". Bara att försöka få det gjort. En situation som jag annars hade undvikit och hade jag inte gjort detta idag, så hade jag tagit med mig de här oroliga ångest-tankarna under hela midsommar och det vill jag helst inte. Att få saker gjorda och inte skjuta upp det hela tiden. Sånt man får öva på!

Del 3 #bokhorafotoutmaning9. Att dricka när man läser

Jag dricker gärna te. Mormors fruktblandning (från Cerry´s) här i bild. Te som jag brukar köpa på marknader då man brukar få köpa 4 för 100. Det räcker länge också är de otroligt goda :) övriga smaker jag har är Polka/Gräddtoffe/After Eight/Mango med flera. Och dricker jag inte te så dricker jag Loka/Ramlösa ~

10. En bilderbok
Det här var nog närmaste "bilderbok" jag kom. Fast i just denna är det väldigt mycket text också. Mina bilderböcker är hemma i Hälsingland. Men den här boken köpte jag billigt på någon loppis för några år sedan. Tänkte att det skulle vara trevlig nostalgisk läsning ~

11. Tips för att bota läs-svackor
Tips nummer 1: Om jag fastnar, så brukar jag låna böcker från biblioteket i olika genre. Jag vet att jag är en person som läser en drös olika titlar; så varför inte låna lite av varje och testa sig fram. Jag brukar låna böcker, ha dem i nån vecka, och känns det inte bra så är det bara att lämna tillbaka och byta igen och hålla på tills man känner att man har hittat rätt bok.
Tips nummer 2: Svårt att börja med någon ny bok? Börja med en lättare bok (lättläst, kanske med bilder eller tunnare). Bara för att få igång läsningen. Jag tar mig gärna ann en tegelsten, men har jag inte orken så kan jag inte tvinga mig själv.
Tips nummer 3: Kolla in bokbloggare/youtubers som berättar om sina favoritböcker. Sånt brukar räcka för mig om jag vill ha inspiration till nya läsupplevelser. Läs en bok du aldrig skulle ha valt att läsa själv! :)

12. En tjock bok
Den tjockaste jag hittade här hemma och som låg inne i köket av någon anledning. Full med klisterlappar med titlar jag har läst och med titlar jag vill kolla in ~
13. En serieroman
Jag missuppfattar säkert innebörden av en "serie-roman" men jag tror inte jag äger någon speciell så jag struntar i det. Det närmaste serier jag kommer är manga och här ovan har vi hela första Genshiken-serien! Just nu håller jag på med säsong 2, men bara att hålla i dessa böcker med en av mina älsklingar i serieform. Det är så underbart :) Det finns anime också, men jag läste mangan efteråt, men jag tycker ändå att mangan är värd att läsas.

14. Den bästa platsen att läsa på
Här spenderar jag den mesta tiden av mina läs-stunder. Någonstans skönt att sitta, med en bra läslampa i närheten. Fönsterbrädan där jag kan ha mitt te....och tv-dosan? Ifall jag vill göra annat så knäpper jag på tv´n. Men då blir det oftast att jag kollar youtube/netflix/crunchyroll via xbox360. Eller så spelar jag tv-spel helt enkelt.

15. Att äta när man läser
 
Lite smått och gott ;)

Haft krångel med internet, sirru!

 
 
Wifi/internet överhuvudtaget har verkligen inte varit på min sida den här veckan. Jag har haft problem med nätverksanslutningen, vilket har lett till att jag inte har uppdaterat bloggen särskilt mycket. Visst hade jag kunnat skriva alla inläggen via mobilen (för då funkar internet, ofc!) men jag har inte pallat. Och på det sättet så har mycket tid gått till annat istället~Jag såg bland annat färdigt en anime som heter "Amagi Brilliant Park" och opening ser ni här ovan. Isuzu Sento var min favoritkaraktär. Har nog inte så mycket mer att säga än att det var mer en "feel good" anime som var rolig för stunden, man är inte direkt "omg dat story" som jag var med Anohana då man verkligen ba "åh gaad sluta böla"-känslan. Men jag tyckte om karaktärerna och den va lite crazy så det uppskattades väl som underhållning. Yesbox!

Ni kanske märker att bloggen ser lite annorlunda ut?
Jo jag har (äntligen) skaffat PRO. Och har klurat över designen och shit. Men det duger väl så länge. Jag har fortfarande mycket att lära. Jag hatar verkligen koder! Jag älskar att blogga, absolut! och jag tycker design är trevligt när det blir fint! Men jag kan spy på koder och sitta timtal framför google och googla hur jag ska förbättra....uuh jag och multimedia-kursen i skolan var ett big no, haha.

Har äntligen lyckats få dit en bild i menyn då jag uppdaterar "LÄSER JUST NU". Jag funderade på om jag även skulle lägga till ANIME I FOKUS med (eller TVSPEL I FOKUS? t.om....hmmm). Kanske kan vara en kul grej. Jag ska bara försöka komma på vad jag fokuserar på just nu.  Sen så försökte jag fixa till knappar med min "Natsumisan"-sida på facebook och boktipset etc, men vet inte riktigt om de fungerar? Dom ser ni på vänster sida under "sociala medier".
Senare (jag vet inte riktigt när det blir) så kommer jag även uppdatera min "maskot" (den där rosahåriga chibi-figuren som ska föreställa mig). Min väninna som illusterat kommer att förnya den så den blir mer "modern" eller vad man ska säga. Jag har hört ryktas om att hon ska försöka få in katten Zelda i bilden med, så det ska bli spännande att se hur det blir. Det enda jag har sagt om illustrationen är att "den får gärna spegla hennes syn på mig idag" då den rosahåriga "Natsumisan" speglades från hur hon såg mig som person (2010? tror jag det var).

Undrar hur den nya illustrationen kommer se ut? av Frida Söderberg


I bokväg:
Jag har alldeles snart läst färdigt bok 1 av Skulduggery Pleasant. Och min första tanke var att det påminde mig om Kitty-böckerna; MEN med gotiska inslag. Det är darkness, det är levande skelett (!), magi och det finns komiska stunder med. Vissa karaktärer ville jag bryta nacken av då de var helt vidriga personligheter, men det är väl en positiv sak då; att jag blir påverkad av fiktionella karaktärer, haha. Men ja, så kan det va. Och vad jag ska läsa sen vet jag inte riktigt. Som vanligt.

Igår var vi tre pers som gick på bio och såg Jurrasic World. Har ni sett den?
Jag har personligen aldrig suttit ner och kollat på alla tidigare filmerna (jag blir ganska utmobbad när jag berättar det för folk). Jag har bara sett snuttar som liten men det är ingenting som jag minns av. Men jag såg nya i alla fall och jao. Helt okej.
 
Tänkte avsluta detta inlägg med följande frågor (kommentera vettja~)
Vad läser du just nu och vilka tankar går i huvudet?
Vad var den senaste bio-filmen du såg?
Visa fler inlägg