Loppis-fynd (anime)

En fågel viska på facebook att det fanns anime boxar/filmer på loppis. 100 kronor/st.
Jag dör glädjedöden och så vidare. Detta är vad jag och sambon fyndade.Två säsonger av Haganai
Haganai är en av mina favoritserier of all time (!) så jag har redan sett dessa innan. Jag kunde verkligen inte motstå frestelsen att köpa hem dom! Då jag alltid har drömt om att äga dessa, men det kostar ca 500-lappen/box annars men nu var det så bra tajming med 100 kr/st i jättefint skick! Dessutom fungerade alla att spela upp här hemma (något som vi var oroliga för innan) men det känns jättebra! Det fanns en till serie jag gillar som fanns i två säsonger som såldes på loppisen (Infinite Stratos), men jag valde att prioritera Haganai för det var det bästa jag hittade i den där korgen!

Aria: The scarlet ammo
Den här serien har jag velat kolla in jättelänge. Vet också att den kostar ca 200 kronor på SF-bokhandeln. Men för en 100-lapp så var det inte heller någon tvekan om saken. Dessutom så verkade sambon också intresserad av att se den med mig så det ser jag fram emot ^^

De två sista i bild var det älskling som valde~
(jag är inte så insatt i dessa serier, men jag kan absolut tänka mig att kolla in dessa med i framtiden):The legend of the Legendary Heroes & Fairy tail: collection one.
Jag är osäker på om dessa är något för mig överhuvudtaget, men jag kan ju inte säga så mycket heller för har ju inte sett någonting utav dessa.
För några veckor sedan så spontankollade jag och älskling på Gintama (en anime som jag undvikit för att det är mainstream....det är en ovana jag har tyvärr!) men sen när man väl såg några episoder så förstod man vad det är som folk gillar med den; till och med jag tyckte den var underhållande för stunden. Fast jag tror inte jag kommer se färdigt hela serien. Men jag gav den en chans i alla fall! Och det ska jag försöka göra med andra serier också! ;)
 
Sammanfattningsvis: Så vi kom väldigt bra undan med priset i alla fall.

Vi fick ju 5 boxar/filmer för 500 kr och det skulle annars kosta kanske 300/500 per box. Så jag är jättenöjd.

Jag älskar bra deals!
Som den gången då jag hittade Space Adventure Cobra (hela serien) och Samurai Champloo-boxen : för 59 kronor/st! Jättefint skick så man ville gråta. Lyckoruset man får och man blir så stolt...åhåhååh...älskar den känslan!
 
Har ni upplevt nånting liknande vid något tillfälle i era liv? Kommentera och berätta vettja! :)