2015-07-01

 
Jag åkte till Sandviken och hälsade på en väninna igår. Blev kvar över natten också.
Så fick man jordgubbar med mjölk (åh så gott!) och sen så har vi diskuterat böcker, druckit te, spelat sällskaps-spel, dansat och sjungit till musik (Dr. Bombay bl.a).

Sen så hade man en mysig pratstund innan man somnade med ljudet av random Sune-ljudbok.
Också åkte jag hem tidigt ändå, så det var en snabb visit. Men jag har haft trevligt^^
 
 
 
Sen när jag kom hem så väntade ett paket (!)


"Vad är litteratur" köpte jag för den känns så typisk Loubz att läsa; så jag köpte just LITTERATUR för det tilltalar ju mig med. Vi diskuterade att vi kommer läsa den, och sen vet vi att det finns fler böcker i serien; så gillar vi denna - så kan vi tänka oss köpa hem resten och plöja, men det visar sig.
 
Sen har jag sett att många jag följer i sociala medier läser "Cinder" som är en del av en serie och den kom just ut som svensk utgåva; så det är också nå nytt jag tänkte testa på. Detsamma med "Himlakroppar". Jag har inte läst någonting utav dessa författare tidigare.
 
Sen drog jag till med Winx Club Collection för att jag har kollat in filmer/serien, och recenserat vissa här på bloggen; och jag hittade den här boken och jag har alltid undrat om comic-versionen skiljer sig något med serien/filmerna överhuvudtaget. Den var dessutom helt i färg och den ser jättesnygg ut! Jag är inget "fan" av serien än så länge, men jag ska lätt skriva en text om denna senare ~