Nytt år - nya kläder!Ikväll så har jag varit på gym tillsammans med en väninna och vi var där i en och en halvtimme. Jag har inte gymmat på något år nu sedan mitt förra gym lades ned. Sen så har inte jag varit så aktiv sedan fit camp nu i somras. Så får se om det blir nått nytt gymkort i framtiden. Nu var jag bara där på ett engångs-besök. Men det känns som sagt bättre med sällskap än att vara ensam (som jag var förut). Jag har insett att jag inte kan träna ensam, för då blir det aldrig av. Det bara är så.Sen så har vi en kattunge på gång.
En hona som är en bladning mellan norsk skogskatt och ragdoll. Säljaren smsade några bilder på katten och vi sitter här och dör av all söthet och längtar tills vi får hämta henne i slutet av februari. Vi har ännu inte namngett henne, men det kommer vi nog på med tiden.Igårkvällst beställde jag kläder från ellos och shock.se. Jag behöver verkligen uppdatera min garderob. Det fina var att mina ellos-kläder kom idag och det var jäkligt snabbt! vilket är mycket positivt. Sen så älskar jag känslan när man testar kläder och det visar sig att man kan ha allting, för annars brukar jag oroa mig för om jag skulle råka beställa fel storlek och så vidare. Men kläderna va som gjorda för mig så jag är jättenöjd. Håller tummarna på att kläderna från shock.se sitter lika bra.(Detta är från http://www.ellos.se)

 
(Detta är från http://www.shock.se)I helgen ska vi hjälpa en väninna att flyttstäda. Jag har fått en tid hos psyk under februari månad också, utmärkt! för jag vill gärna veta om de har kommit fram till någonting under min utredning.

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.
Funderar på om jag ska börja läsa "Dödsdansen" (Strindberg)


På återseende!
 
 
 
Visa fler inlägg