Kreativiteten flödar vid läggdags


01.14 på natten och jag sitter och är som mest kreativ.

Jag har gjort en massa viktiga saker (NU) när jag egentligen borde tänka på refrängen och skutta till sängs. Snacka vad roligt det ska bli att vakna imorgon (eller så inte). Men se det positiva...nu har jag ju gjort de där förbaskade grejerna och slipper tänka på det nu. Allt från planering inför morgondagen; papper som ska skickas in, packning jag ska ha med mig och så vidare. Puuh!
 
 
Lilla Zelda


Just nu läser jag Morsning & goodbye (Magnus Härenstam, Petter Karlsson).

Har lånat hem den som inbunden bok, men jag funderar på att dra med mig den som ljudbok (via storytel) nu till helgen, då jag inte har så mycket kvar av den nu. Så drar jag med mig en annan bok istället (vilken det blir....det håller jag hemligt så länge).

I annat fall så har jag kollat lite på en anime som heter Silver Spoon
Såg den och ba "den här känns inte som något jag skulle välja"
*sätter igång den såklart*.
Jag är 8 avsnitt in i den och jag gillar den hittils i alla fall.

En annan serie jag har kollat in heter Atelier (Underwear), ett japanskt underklädes-drama-nånting. Har bara sett första avsnittet hittils....men kan tänka mig se mer av den faktiskt. MEN nu i helgen ska jag iväg så det får bli när jag kommer tillbaka i så fall.

Det var i alla fall en liten uppdatering på vad jag sysslar med. Vad gör ni själva?
Läser ni någon speciell bok/ser nån serie och så vidare? Det känns som om jag frågar samma saker hela tiden (haha), men annars kan ni ju alltid dra en rolig historia eller ge mig något härligt visdomsord? Bring it on ;)

#1 - - anna:

Just nu läser jag "the sky is everywhere" av Jandy Nelson. Den är så sorlig och mitt hjärta går sönder lite varje gång jag läser den. Men den är så bra. Ibland får jag också sådana ryck och blir jätte kreativ på natten när jag. Igentligen borde sova, haha. Ändå rätt trevligt. Kram på dig

Svar: Nice ;) det var länge sedan jag läste något som verkligen fick ens hjärta att gå itu. Senaste boken jag läste som gav mig massa feels var "Alive" av Scott Sigler. Så som den slutade så är jag helt waah måste ha mer nu ;) Jag håller med dig; att det är trevligt att vara vaken på nätterna och vara kreativ (trots att man vet att man borde sova och man blir lite "sömn...vad är det förnått?" haha).
Kram på dig med och fin blogg du har ;)
Natsumisan

#2 - - MissMagic:

Åh söt Zelda är! =^_^=

Den där anisen verkar kul också.
Men japanskt underklädes-drama? WTF? Haha XD

Just nu läser jag sista Hungergames. Panikläser innan filmen LOL XD

Jag taggade dig på min blogg btw :)

Svar: Zelda tackar ;)
Silver Spoon var väldigt originell och helt okej att titta på :3

Haha ja jag visste inte riktigt hur jag skulle förklara det bättre (och jag har fortfarande inte kollat vidare på den haha).

Åter igen tack för taggen! :D jag är ovan vid att bli taggad överhuvudtaget i någonting så det var riktigt trevligt *känna sig älskad*
Natsumisan

#3 - - MissMagic:

Menar animen! Tror min dator "rättade" det LOL :)