Guilty pleasure: Monster High


"A guilty pleasure is something one enjoys and considers pleasurable despite feeling guilt for enjoying it. The "guilt" involved is sometimes simply fear of others discovering one's lowbrow or otherwise embarrassing tastes, such as campy styles of entertainment. Fashion, video games, music,[1] theatre, television series,[2] films,[3] junk food and fetishes can be examples of guilty pleasures." (KÄLLA: Wikipedia)

______________________________________________________________________________


Jag har många "guilty pleasure´s". Det finns tillfällen då jag knappt vågar prata om mina hemliga fandoms för andra. Men idag tänkte jag göra ett undantag. Welcome to my life!


Monster High
skulle jag nog vilja kalla en "guilty pleasure".
Jag har bekanta som samlar på dockorna, men som struntar i serien.
Jag däremot är den som gärna ser serien och filmerna, men samlar inte på dockorna
(för jag har ju en massa annat att samla på istället, haha).


 
Så fort jag fann Monster high-dockorna i hyllorna i diverse butiker (ja....jag besöker faktiskt barnbutiker ibland och nej jag är inget creep för det) ...så blev jag (iaf) väldigt imponerad; jag menar, vem gör dockor i alternativa stilar nu för tiden ...förutom Bratz och Barbie´s. Jag tyckte idén var lockande.
Så jag erkänner att jag har kollat in dockorna av intresse; men sen läste jag om att det fanns en serie och då har jag (tack vare internet) kunnat kolla in dessa. Och när jag väl kollade så tyckte jag mycket om det jag såg: karaktärerna och livet och allt det där. Underhållning helt enkelt!

Jag lägger till en spel-lista på första säsongen ifall någon som läser detta skulle råka vara intresserad. Men jag är (som sagt) van vid den här stilen som vi ser ovan; för nu för tiden så fokuserar man på nån slags 3D (som jag tyckte var sliskig från början, men jag måste erkänna, att ju mer jag kollar - desto mer respekterar jag läget).

(Bildkälla: LEKMER)

Jag kan (såklart) inte ljuga om att jag ibland kan känna ett sug på att samla dessa. Se tillexempel på Haunted doll Kiyomi & Haunted doll Vandala ! De är hur fina som helst och det här är två favoriter som jag fann nu när man lanserat nya dockor som är aktuella för filmen jag just sett: "Monster High - Haunted".
Annars har min favorit alltid varit Lagoona Blue.
 


Avslutar inlägget med en trailer!
Men ja, vet inte om jag ska säga så mycket mer. Jag själv tyckte den var jättebra.
Bra story, inga fel i filmgrafiken, trevligt med fler nya karaktärer så det inte är bara en och samma personer och så vidare ;) Jag såg filmen på netflix.