Midnatt


Ofta när jag håller på och ögonshoppar när jag sitter vid datorn, kanske sitter och kollar på random prylar; så brukar jag först och främst tänka på vad JAG vill ha. Sen tänker jag på vad min SAMBO vill ha. Sen tänker jag på VAD ANDRA VILL HA. Så ja, jag kollar ofta upp saker till mina vänner också även fast jag inte behöver. ...och hade man varit rik så hade jag utan tvekan köpt allt det där andra till mina vänner också. Jag blir liksom övergenerös i den tanken. Men så måste jag vakna upp i den riktiga världen. "Visst jah, jag måste ju ha pengar till mat också". Så börjar man tänka att fan...varför måste man äta mat för...

Fyndat för en hundring


Igår kom jag hem till Gävle igen.
Hann med en fika tillsammans med en vän från Ljusdal.

 

I dag var jag till biblioteket. Lånade böcker skrivna av Gail Carriger.
Fast jag håller på och läser Sandmannen (Lars Kepler) nu och älsking köpte hem nya "Stalker" till mig igår så jag kan se den där i bokhyllan och få inspiration, att "nu ska jag läsa ut den här så jag kan fortsätta".

Här sitter jag hemma, med tända ljus.
Min älskling har kommit hem från jobbet och jag gjorde ordning te till honom. Han kramar om Poyo-gosedjuret i soffan och ler åt ett youtube-klipp på tv´n.

Jag tröck alldeles nyss på köp-knappen via webbhallen.
De hade sänkt en nendroid-figurin av Cecilia Alcott från Infinite Stratos. Nu kostade hon ynka 99 kronor och det tyckte jag det var värt att beställa hem. Då kände jag mig väldigt glad kan jag säga. Hoppas att även Houki-figurinen kommer prissänkas en vacker dag. 
 

Ikväll så kommer jag laga pommes med fläskfilé som serveras med beasås, en rätt som min pojkvän tycker mycket om. Nu kom jag och tänka på att jag glömt ta medicinen idag. Ska väl göra det nu när jag har det i tanken

Måndag 13 Oktober 2014

 

 
Jag fyller 24 år idag ~

... Har nog inget speciellt inplanerat - då jag är hemma och älskling jobbar. Annars fick jag besök i helgen av finfolk och vi åt tårta och massa gott ....så vissa kanske ligger i sockerkoma ; eller i alla fall jag, haha. 


Sen får man se om man kommer till Hälsingland nån dag,eller om nån kommer hit eller hur det blir. Jag ska nog försöka vara snäll mot mig själv i alla fall och hoppas jag inte blir dålig på något sätt denna dag.


Kryssning snart igen ~ dagens överaskning


Jag är hemskt godis-sugen. Enda godiset jag ätit på en vecka snart...det är en marabourulle & en havrekaka m lite choklad på. Försöker få stopp på godis-begäret.

Jag har en ny dagbok som jag försöker skriva i. Jag köpte den direkt när jag fick lämna sjukhuset och försöka ta åt mig det som skötaren sa. Att jag ska sakta men säkert återkomma till mitt skrivande och förhoppningsvis kommer jag må mycket bättre också senare. Jag känner att jag har förlorat mitt språk och ordföråd. Ibland vill jag till och med snacka japanska men ja....det blir nog lätt så när man ser mer på anime än på amerikanska tvserier som min pojkvän.
 
BTW

Min finpöjk har bokat en Finlands-kryssning (Helsingfors)
till mig i födelsedagspresent. Vi var dit förra året med (fast då i Augusti).
Ska bli jättekul att få komma dit igen. I slutet av oktober åker vi.
En A-hytt är bokad och nå gott att käka på båten.

Jag är helt....omg..... Tack finaste( ;____; )<3 Älskar dig


Oj, här fick vi in en random bild på min hylla i vardagsrummet med ;) Festligt värre <3
 

Den 29 september kl. 21:02

Natten till idag så låg jag i mitt rum på sjukhuset och hade svårt att sova. Jag har fått ta alvedon varje natt sen jag kom dit då jag led av fruktansvärd huvudvärk ofta (även fast jag druckit vatten). En skötare kom in till mig och gjorde mig sällskap några timmar.

Hon frågade mig om jag hade något unikt som tidigare fått mig att må bra; och jag berättade om mitt skrivande. Hon uppmuntrade mig bl,a att börja skriva igen. Hon ville jag skulle lova att köpa en dagbok och försöka komma tillbaka ett litet steg i taget. Inte skriva om något negativt utan försöka skriva om mitt liv i det ljusa.

Det fanns en anledning då jag slutade skriva dagbok - efter att ha gjort det sen jag var 8 år gammal - och det var en jobbig tid i mitt liv som jag helst vill glömma.

Jag är så tacksam för det där samtalet,
och när jag blev hemskickad så åkte vi till Valbo och inhandlade en ny dagbok direkt. Och jag har börjat skriva i den. Två sidor faktiskt.

Igår när jag skrev blev jag yr ganska fort, för det här är något jag bestraffat mig själv med. Att inte göra något som jag gjort i nästan hela mitt liv: skriva. Skötaren sa att "jag ska ta vara på min gåva". Det känns fortfarande konstigt .men jag är samtidigt stolt över det här lilla steget.

Visa fler inlägg