Trevlig helg!


Jag var till doktorn och pratade om min hälsa. Ska lämna ännu fler prover,
kolla upp lite närmare angående mina allergier & förhoppningsvis får jag träffa ätstörningsenheten också i framtiden. Samtidigt; mitt i allt detta, så har jag (fortfarande) kontakt med psykolog för samtal och en utredning på psyk i gång.
Så kan det va.


Äntligen helg. Känns bra för älsklingen så han får vila med.
Vi tänkte lyxa till det lite med online-pizza nu till kvällen. Jag har vänt på dygnet så jag blir antagligen uppe inatt (igen).
Såg färdigt på första säsongen av Love Live school idol project så jag klurar på om jag ska fortsätta kolla på andra säsongen eller om jag ska gå över till annat så länge. Fast annars har jag en massa anime som jag fortfarande måste se andra säsongen på, haha.
Vilka beskymmer man kan ha.

Jag vill önska er alla en trevlig helg och på återseende/ Natsumisan

Närcon Vinter och så vidare... Det visade sig att jag kommer iväg till konvent i början av nästa år i alla fall.

 
Och idag fick jag hem lite roliga saker.
Houki nendroid (Infinite Stratos), ett spel som jag spelade med älskling efter jobbet och lite godis (bara för att det var billigt). Sen så fick jag ett ps3-spel av älskling med som han hade köpt till mig i smyg; Persona Arena Ultimax , åh gu va glad jag blev. Som jag har längtat ;D

Just nu så sover älskling sött i soffan, samtidigt som vi lyssnar på glad musik och snart ska jag fixa middag. I natt satt jag föresten uppe och läste "Hyrule Historia", en bok om Legend of Zelda-spelen. Mycket intressant!

Anime-tittning is on!

 
I förra veckan såg jag färdigt på följande anime-serier

* No game no life

 

* The devil is a part-timer
 
* Another
 

* Walkure Romanze
 


Och än så länge denna vecka har jag sett färdigt på
* Love Stage!!

 


Ibland kan man fråga sig om jag har något liv överhuvudtaget *haha*
Om man spenderat så mycket tid framför tv´n, och alla dessa är på
12 avsnitt utom Love Stage som är på 10 ~

I annat fall så har jag fixat lite julklappar.


2014-11-16

FOTO: natsumisan.blogg.se


Jag lever, men jag är lite långsam.  Har haft svårt att sysselsätta mig, trots att jag sett färdigt på 4 animeserier den här veckan, haha. Men är det något jag kan göra så är det att se på film. Läsa går också bra. Men att gå ut och träffa folk känns obehagligt men det är något jag fortfarande kämpar med. Att gå utanför dörren överhuvudtaget.

Men ja, igår var jag på bio med älskling och vi såg Interstellar, och den var jättebra! och den rekommenderar jag verkligen. Jag var så rädd för om jag skulle måsta besöka toaletten under filmens gång, då den nästan var 3 timmar lång, men det gick bra ändå. Vi köpte dock godis för 135 kronor, som vi såklart inte orkade äta upp så vi har godis så det räcker i flera dagar.

I annat fall så har jag börjat rollspela med en väninna, så det är ett sätt att försöka få tillbaka fantasin och skriva något tillsammans. Och vi har sagt att om det blir mycket text så kanske vi en dag sätter ihop allting till en bok som vi kan kolla tillbaka till ;) För det tror jag skulle vara riktigt härligt. Får hoppas att jag kan färdigställa detta och att jag inte ger upp mitt i allting.

Jag läser fortfarande "Stalker" av Lars Kepler btw. Vad läser du?
 
Visa fler inlägg