Dags att ta sin hälsa på allvar!

Förra Torsdagen så åkte jag in till jouren på allmänpsyk. Akut för att jag orkade inte riktigt med längre. Jag grät för någonstans ville jag leva och någonstans vill jag dö. Jag fick vänta ett tag på en kontakt där att prata med. Det var inte så mycket som kunde fixas, men jag fick en högre dos medicin och fick ta mig hem på egen hand.

Veckan efter så började jag på Fit Camp. Det är något som jag och en vän spekulerat kring att "eftersom det är gratis, så kanske man ska testa?". Det här är första veckan. Jag har varit godisfri i fem dagar trots att min kropp skriker efter sötsaker. Jag försöker motionera oftare och äta sunt. Och går på träningarna 3 dagar/veckan. Det är tufft, men jag är fortfarande mån om att jag må bättre och bli friskare om jag gör något åt mitt mående. Inte för att jag vet om min deprission har med min vikt att göra. Men det är väl bara att testa och se.
I förra lördagen så var jag och min väninna till ett Meet-up i Gävle. Konventar och cosplay-träff. Vi var ett 30-40 tal personer och vi hamnade även med i tidningen tack vare värdinnans kontakter inom media. Fotografiet här nedan är fotat av Jenniefer Brundin.FOTO: Jenniefer Brundin. På bild: Sandra Nilsson & Johanna Ferm (jag)


FOTO: Jenniefer Brundin. På bild:  Johanna Ferm (jag) & Sandra Nilsson

 
Idag så har jag varit iväg och jobbat. Det var en del att göra idag så hann komma hem innan nästa shake-måltid skulle göras ändå. Ja, jag har måltids-shake som jag ska testa nu ett tag via fit camp. Den är riktigt god faktiskt, men jag gnäller ganska mycket ändå för att jag vill äta mycket mer än vad jag får. Så nu försöker man minska magsäcken. Jag ger det en chans i alla fall. Här ovan är en bild på min pojkvän som jag fotade med min nya mobiltelefon. I skrivande stund så sitter jag vid min laptop i köket och blänger en massa vatten. I vardagsrummet råder aktivitet; pojkvännen och hans bror spelar skjutar-spel (låter det som! PANG PANG). Men imorgon ska jag iväg och träna kl: 10 och sen gå på loppisrunda med en kompis. Så jag vill önska er alla en trevlig helg och på återseende! / Natsumisan
Visa fler inlägg