Hur hittar man tillbaka? Hur mår man bra?


Jag började ju läsa Lars Keplers "Eldvittnet" men på något sätt så lyckades jag komma in i "Buzz" av Anders De la Motte istället. Jag har den i ryggsäcken med mig på jobbet och den är i pocket (och av någon anledning tycker jag att det är skönare att bläddra i en pocket). Så ja.... jag har halva boken kvar nu skulle jag tro.
 
Gammal bild på en allmänt glad Johanna

Jag har helt och hållet förlorat mitt språk känns det som. Det är inte lätt att skriva nu som jag gjorde så mycket förr. En del av det kan ju bero på depressionen som jag lider av. Kronisk ångest syndrom. Med koncentrationssvårigheterna och allt det där. Har ny medicin nu och det enda jag kan är ju att läsa (ibland går inte ens det). Jag har svårare för att skriva för numera får jag ångest för i princip allt jag gör. Jag kan inte ens skriva bokrecensioner! jag mår jättedåligt på jobbet ibland! så illa är det. Mitt självförtroende är på lägsta nivå just nu och jag hoppas jag kommer förbättras med tiden.

Jag jobbar fortfarande med städning och måste ju få en inkomst någonstans. Sen om jag ska studera eller vad jag ska satsa på i jobblivet?, jag har liksom ingen aning. Jag vet inte ens själv vad jag vill längre. När jag var yngre så var det ju så jävla självklart. JOURNALIST. FÖRFATTARE.Men jag har inga förhoppningar om min framtid just nu. Det känns väldigt mörkt och jag vet inte riktigt hur jag ska hitta tillbaka.

#1 - - Sara Pepparkaka:

Det känns inte så, men du blir bättre hela tiden, lite i taget.

#2 - - Rika-Chan:

Känner igen mig verkligen..
Jag har också koncentrationsvårigheter och klarar ej av att jobba ens, sist jag hade praktik bröt jag ihop på toaletten och ville bara hem D:
Känns som man blivit värre med åren eftersom man vet att i denna åldern är det nu man måste ha ett jobb och få inkomst.. ugh