Full fart med storstädningen ~


Jag storstädar för fullt 8 timmar/dag
. Idag fann jag tillexempel denna "prydnadsblomma". Den var helt drängt i damm. Den såg mer grådassig ut innan (men jag tog ingen före-bild tyvärr) På bilden nedan ser ni i alla fall; att bladet bakom är den dammiga sidan och den som är framför har jag torkat med en våt trasa. Men det går bra. Jag har pratat med nya arbetsgivaren och har bra kontakt med hen och det känns bra.

Jobbar tillsammans med en annan (då jag kände att det är jobbigt att gå runt själv ibland i och med min depression etc), så det känns klart mycket bättre med sällskap än att gå runt själv som vi annars brukar göra då det är så mycket att göra. Men vi har fixat 2 våningar än så länge och det går kanon. Det är klart man blir lite trött när man kommer hem. Jag är ju inte direkt "walking on sunshine" när jag kommer till jobbet kl: 06.00 på morgonen, haha ~
... Och här har jag dammat av hela "blomman". Tog en stund att fixa till, men tycker den fick mer liv. Var mer färgglad än jag trodde^^
Kom nyligen hem. Dricker cola och hör att älskling kollar på nått komiskt på youtube. Annars vill jag ha en kattunge :) jag är så redo för det nu.
 

Kära vänner!Det har varit en väldigt hektisk vecka. Dels för att jag har börjat nytt jobb, som börjar med heltid vilket ger mig sjukt mycket saker som ska göras hela tiden. Jag har fått agera boss ibland då det är kaos för tillfället. Annars igår så var jag och älskling till stan en stund och vi shoppade lite, hade sedan spel-kväll med Rock band (Älskling på gitarr och jag sjöng) också hade vi tända doftljus och snacks. Mysigt värre.


Inspirerande vykort på kylskåp & köksskåp


Idag däremot (Söndag) så har vi tvättat kläder tidigt på morgonen (bokade 10-13, bara för att jag kände att man skulle få det gjort så snabbt som möjligt. Tycker inte alls om att tvätta. Men ja nu är det klart, och medans man sprungit upp och ner till tvättstugan så har man städat lite här hemma, tagit ner lite saker till källaren och så vidare. Så det känns finare här hemma på något sätt. Älskling har dessutom hjälpt mig att få upp dekoren som ni ser i bilden nedan ;)
 
 
Jag hoppas ni har haft en fin helg ;) kramar & på återseende!
 
Visa fler inlägg