Solkungen = utläst!


Jag har läst Herman Lindqvist innan, men då har jag bara läst hans kåserier. Men denna gång testade jag mig på denna som jag hittade på biblioteket. Jag har velat läsa den ett tag:  jag minns att just Solkungen och Gustav III fångade mitt intresse under historia-lektionerna, så därför läste jag denna. Och den var verkligen bra skriven och helt otroligt att man har hittat så mycket fakta om dessa historiska kungar. Från födelse till död får man veta om hur han levde under dåtidens frankrike. En bok som jag sträktläste och den innehåller porträtt från den tiden. Jag vill gärna läsa Madame de pompadour och Jean Bernadotte-böckerna, men jag hittade inte dessa på mitt lokala bibliotek. Det är bara att fortsätta leta ;) trevlig helg!


Chillar med tv-tittning och så vidare

Igår läste jag ut den andra delen av TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR. Har börjat på tredje delen.

Jag känner mig väldigt onärvarande och oattraktiv så jag gömmer mig lite i nuläget. Är inte så himla bra på att kommunicera heller. Det är synd att jag inte har bloggat lika ofta nu. Men så kan det vara.

Det är väldigt grått utomhus när jag skriver. Jag hoppas det inte kommer åska eller så. Väntar in ett weight-loss program på TV för nöjes skull. Lyssnar på pistvakt-musik. Har diskat och såntdär och mått helt okej tror jag. Jag saknar en massa människor även fast jag isolerar mig. Men det går nog över snart får vi hoppas!

 


Dagens godaste mat! Det är sallad, gurka, tonfisk i vatten blandat med creme fraiche
med smak av paprika/chili eller nått liknande...och keso.
 
 

Idag firar vi 3 år tillsammans!
Igår eftermiddag läste jag ut denna fina bok. Jag började direkt på bok 2 efteråt.Fast just idag så har jag inte haft så mycket tid för läsning. Dels så har jag jobbat, sökt jobb, sovit och dansat och nu måste jag försöka sova och duscha innan dess. Fast jag sover så mycket ändå så inte undra på att jag inte är trött. Samt att jag ska försöka vara godisfri den här månaden dessutom. Håll tummarna för mig !


Jag och pojkvännen firar 3 år tillsammans idag! Och det verkar som att han vill bjuda ut mig på lunch och nöje i helgen ;) woooh spännande <3 Jag träffade honom år 2009 då vi gick i samma program på högskolan (Film och litteraturprogrammet) så han är filmvetare och jag litteraturinriktad. Vi blev tillsammans 2011, han flyttade in hos mig i förra året och han är bästa sambon ;) love you!
 
Visa fler inlägg