Sånt som dyker upp när man skriver...

Jag ser de sista avsnitten av Ginga Kikoutai Majestic prince. Två avsnitt kvar som jag har missat. Nästa vecka är det sista avsnittet av Genshiken Nidaime. Har inte kollat på anime på evigheter. Det är så mycket man har att göra om dagarna. Också blir man så trött och depp och orkar i princip ingenting. Även fast jag går på energipiller.

Det var ett tag sen som jag satt såhär och skrev också. Jag vet inte varför jag har förlorat min känsla för det. Jag tittar inte ens ner på tangentbordet medans jag tittar på animé. Älskling dammsugar hela lägenheten för att vi är hundvakt och man har nyligen hittat en fästing på hunden. Lite senare idag så ska man tvätta och fortsätta med disken. Och handla också tydligen, speciellt frukost. Det enda bröd jag kan äta nu för tiden är lingongrova om det ska vara någonting mjukt. Men annars hårdbröd. Kräks om jag äter nått annat (säger vi). Vill att de ska få in min speciella havredryck på ICA, men har inte funnits på en hel vecka. Den är ju så god! också vill jag ha mer färila korv men det finns ju inte här där jag bor. Senast så köpte vi hem ett paket från Hälsingland. Nu blev jag småhungrig. Just det där när man börjar babbla mat, då behöver magen omtanke.

Fast om en timme var det ju tvätt också jah. Känner mig inte så pepp på jobb imorgon, mest för att jag bara vill vara hemma haha. Gud vad ont i halsen jag fick just precis nu. Har varit lite knepig de senaste veckorna men jag har inte behövt vara hemma och dödsjuk heller. Fast till veckan kanske jag måste ta ut ledigt ändå för att hälsa på bror min som är på sjukhuset och det gick så fruktanskvärt dåliga tåg i helgen. Vi får se hur det blir. Jag vill att han ska må bra! Har varit så orolig för honom.
Visa fler inlägg