Julklapparna är klara. Och lite annat.

Jag har kännt mig lite hängig och har haft ont i kroppen i några dagar, men jag har inte varit så dålig så att jag har feber eller känner att behovet finns att vara hemma. Så jag har jobbat i alla fall och med tiden så har det lindrats och ibland återkommer känslan. Det känns skönt att snart få ta helg så man kan vila upp sig lite i alla fall.


Natsumisan´s typiska "jobb look". Säger vi.

Idag så blev det en heldag utomhus i princip. Vi fick låna bil av pojkvännens mor (vi lever på busskort än så länge för bilen krånglar). Men vi fick låna bil tills imorgon; så vi har varit till Valbo, ätit lunch där och gått runt i butiker, kollat runt efter inspiration och inhandlat julklappar. Detta gjorde vi ända tills jag hade tid hos massören på eftermiddagen. Kändes jätteskönt med massage, men tyvärr är ryggen fortfarande rätt knepig så proceduren gjorde såklart ont, men det känns bra att få tips på hur jag kan förbättra ryggen. Vilket lär behövas.

Efter detta så åkte vi runt till andra ställen i Gävle. För att slutligen handla matvaror och åka hem igen. Så jag har varit ute från kl: 05.00 imorse och vi kom hem runt 17.00-18.00 tiden på kvällen. Så nu har vi suttit vid datorn en del, eller visst ja, jag har ju fixat med julklappar också så jag tror det är helt färdigt nu :) om jag inte har missat någonting.

Nu ikväll fick jag ett meddelande från ett företag som undrade om jag fortfarande var intresserad av jobb. Självklart svarade jag JA och jag hoppas jag får mer info inom kort, om vad de har att erbjuda (OM dom har något att erbjuda vill säga). Så håll tummarna för mig, så håller jag tummarna för er ;)

Bjuder på lite bilder från dagen. Vi hörs / NatsumisanOj titta en städskrubb! Där vi har våra vagnar och material och hablahabla ;)

Innan jag och älskling gick in till högskolan (runt 5-6 tiden imorse),
så var ett träd upplyst såhär. Jag stod precis under trädet och fotade.

Ett område jag städar, bland annat ;)
Jag kände att det verkligen var dags att inhandla nya vinterskor :"o
Visa fler inlägg