Dimmans återkomst

 
Man kan le så enormt på utsidan men fortfarande gråta i  hjärtat. Stoltheten är så gott som försvunnen och man rasar ner i lavinen; sjunker så djupt på havets botten. Drömmarna känns krossade och man vill bara gå och lägga sig. Blunda och sluta existera. Inte ens ta ett andetag. Drycka handflatorna mot halsen, markera röda fläckar och skrika fastän den kvävande rösten inte når ut - utan man blir tvungen att skrika med hela kroppen. Som centrum för brutaliteten med sprattlande ben och förlamade armar. Men ändå förstår man inte vart problemet ligger. Visserligen har man alltid haft det där kassa självförtroendet. Att så fort något orsakar denna smärta; så är den så ond och håller sig i flera dagar. Det kallas att vara överkänslig. Tror jag. Jag är inte redo att se den där dimman igen. Ångesten hugger mig i ryggen och ba HEJ HAR DU TILLSTÅND och jag sväljer hårt och blir helt MEN LÅT MIG VARA.

Stora Bokbytardagen
Vaknade 07.00. Satt ute på balkongen i sällskap med radio & Haganai-bok. Solens strålar strömmade in till vardagsrummet. Frukosten bestod av ostmackor med gurka & tropisk frukt te också kollade jag på några episoder av GENSHIKEN. Animé stilen är inte av sådant slag som jag skulle fallit för egentligen - men jag vill se den ändå - för det är temat jag är intresserad av! jag känner igen mig så mycket i den haha - oh dear - ge mig konvent nu (som sagt!) ♥ På eftermiddagen så läste jag att mitt lokala bibliotek hade en bokbytar-dag denna dag; så det var klart man gick dit med en egen bok och kikade vad man hade att erbjuda. Så jag fick med mig den här boken som ni ser nedan i bild. Har varit ute på promenad i friska luften. Just nu kollar jag på KNIVEN MOT STRUPEN och min älskling ligger och sover.
Jag kanske blir vaken ett litet tag till ~

Har ni andra bytt till er någon härlig bok idag? Vilken i så fall? :)
 
 
 
 

Animé, läsa & sova


Men yäz. Inget jobb denna dag. BHn går sönder. Jag går runt hemma i jeansshorts med bara ben. Rött linne och blårutig blus, svettas som en dåre. Ser färdigt på WORKING!! animé. Läser Paganinikontraktet. SOMNAR. För att sedan vakna och sitta ännu mera framför datorn. Så var min dag kan man säga. Inte mkt kvar på boken nu; känner att jag vill läsa något nytt och fräscht. Sen så vill jag shoppa så himla mycket även fast man inte har råd överhuvudtaget. 

"Eyy, va glansigt! "

Jag känner mig så ego när jag fotar mig själv så mycket. Det är pinsamt (kan jag tycka). Men jag borde inte tycka det. Awh well. Jobb från kl:06.00-16.00 och jag är helt slut. När jag kom hem såg jag att min 3:e peruk (av de där 3 beställda) har anlänt och jag ba YEEY. Först när jag började testa den så tänkte jag att SHIT VA GLANSIGT. Men när jag började fota så såg det ut som originalhår nästan, haha! Det är skrämmande likt min riktiga hårfärg till och med...fast att det ser längre ut *gilla*.
Sen så testade jag den blåa en extra gång "bara för att". jag vet inte hur jag lyckas, men varje gång jag drar på mig en peruk så hamnar allt hur som helst (antagligen för att jag tar på mig den fel redan ifrån början)
- men jag lär mig nog med tiden ~

Sajberspäjs!

 
En gammal bild, men det är väl så nära "fikabröd" som man kan komma ~Det känns inte direkt som att jag har varit till någon nytta idag.
Förutom att ha tvättat kläder då. Annars har man suttit mycket framför datorn och SWOSH så försvinner tiden. Gjorde det inte bättre av att jag tog en energidryck också sitter man där i natten och ugglar i alla fall.
Däremot har jag listat 22 karaktärer jag troligtvis vill cosplaya i framtiden, det är ju ett stort plus i sig! Jag som är dålig på det där med planering, haha. Nu är klockan snart 04.50. Lite ångest i det då jag jobbar på Måndag och måste ha en bra dygnsrytm. Jag får försöka låta bli den här jädra datorn imorgon och göra något mer produktivt än att bara söla runt på sajberspäjs.

Om inget går fel så tror jag att jag ska baka en massa fikabröd!
 
 

Trevlig helg <3Peruk 2 av 3 har kommit!  den är till min pojkväns cosplay än så länge.
Men det är jag som har "vårdnaden" om den :) får väl komma på någon
karaktär att cosplay´a med denna peruk med <3

 
Jag och älskling börja jobba vid 06.00 idag och slutade kl: 16.00.
Förmiddagen spenderades på högskolan och eftermiddagen med en massa trappor.
Nu får vi spy-känslor så fort vi ser en golvmopp hahahhaa~~ TREVLIG HELG <3
 
 
Visa fler inlägg