Västerås, och sjukdom på köpet!

Jag hade det hur underbart som helst i Västerås! Men min pojkvän mådde inte alls bra och blev sjuk och sängliggandes under helgen. Vilket resulterat i att jag verkar ha blivit smittad och har ont i kroppen, är täppt i näsan och gör ont i halsen och allt annat! Har inte varit sjuk på evigheter. MEN jag har ändå inte varit hemma från sommarjobb på grund av det här. Har bara 5 timmar ändå och tänker "amen det klarar jag väl av". Fick veta nyss att om jag mår skit imorgon när jag jobbar så gör jag det viktigaste bara och sen går hem och vilar...men vi får se hur jag mår imorgon. När jag säger "vilar" så menar jag att snora ner kudden, sover några timmar och gnäller på att kroppen är mesig och tar en alvedon och försöker lugna ner mig allmänt.Yrslig så jag vet inte vad.

Så bilder från Dinocon får komma upp lite senare när jag känner mig piggare. Jag hoppas ni andra har haft en trevlig helg ändå<3 och hoppas ni inte börjar bli lika sjuk som jag verkar börja bli nu. Lider i alla fall inte av feber som tur är (ännu). Jag är en sån som måste tappa förståndet och inte kunna ställa mig upp om jag ska räknas som sjuk, haha. Jag och sötis-Sandra <3
 

En svårbestämd regnbåge
Min kväll har bestått av att mumsa fullkornspaj med kyckling & grönsaker också sa jag hej till den enorma regnbågen som sken och sträckte sig långt från balkongen. Det kändes som om den stod mig väldigt nära.

Har även slängt kläder omkring mig och tänkt FAN, HUR SKA DET HÄR GÅ. Att fucking bestämma sig; finns inte på min meritlista. Dagens dilemma; klädval till konvent. Kan inte bestämma mig; även fast det gäller enkla val i livet.
Jag kan varken säga JA eller NEJ det måste alltid vara KANSKE eller BÅDA och jag blir så upprörd och krossas av att jag inte kan bestämma mig överhuvudtaget. Sånt kan vara jobbigt. När ska man liksom växa ifrån det och bara känna efter .....vem är jag egentligen? 
 
 

Min monster-packning till Dinocon

 


Tur att vi åker bil till Västerås och inte släpar allt på tåg och bussar. Hade jag vetat vilka outfits jag vill satsa på; då hade jag packat betydligt mindre än vad jag gjort just nu. Men jag ska se imorgon också om jag kommer fram till om jag kan skippa nånting av dessa saker. "Låt oss sova på saken". Jag tänker samtidigt att det kan vara bra med många ombyten utifall att man skulle ångra sig. Men det blir ändå tungt som sagt. Väldigt mycket fokus på peruker, många olika kläder (nu när min cosplay svek mig i sista minuten) och accesoarer. Jag hoppas på att få känna mig fin; jag vill kunna öppna upp mig och gå klädd som den jag annars är och inte som den grå massan jag klär mig till vardags. Blir ju att man drar sig tillbaka med åldern känns det som. Man vill gömma sig och inte sticka ut allt för mycket. Eller så är det för att jag är mycket fegare nu och tar åt mig allt för mycket om vad folk tycker och tänker om mig. Vi kommer få sova hos min kompis syster så det ska bli skönt att slippa sovsal. Ska bli mysigt att få åka ut på äventyr ~

Min pojkvän fyller 25 år idagHan som inhandlade en videokamera för inte så längesen. Han tar med den lite här och var och fångar rörelse-bilder av livet. Jag funderar själv på vad jag ska ge honom på födelsedagen. Kan inte ge honom någonting just idag, men när vi ska till Västerås i helgen så får vi se om han finner något han faller pladask för. Det är dessutom andra gången som han hänger med till Dinocon. Jag är så stolt! och han är så fin och jag är tacksam att jag får vara hans flickvän <3  Jag älskar dig!

Min Onsdag 12/6-2013 (skriver lite i efterhand)


Jobbade mellan kl: 06.00 - ca 10.00 denna dag. Lyssnade färdigt på ljudboken " Kärlek hur fan gör man? Bob Hansson frågar dom som vet". Jobbade vidare med cosplay när jag kom hem. Insåg att jag inte kommer hinna med min cosplay till Dinocon FUU. Googlar efter andra lösningar (varför ska jag vara så sent ute med att fixa massa saker gaah, också är jag shiet svårbestämd, hate it). Listat upp nödlösningar och fått förslag från folk (Tusen tack! det ger mig en tankeställare).Hur det går med cosplay nu det återstår ju att se; men jag är  ändå 100 % pepp på Dinocon. Jobbar imorgon - men vill hellre till Dinocon.nu nu nu. Men vi åker på Fredag morgon. TIHII ~ Spännande!


 
 

Symaskin gör livet lite lättare

 
Jag är mycket tacksam över symaskinen som jag fick låna igårkvällst! Min symaskin är ganska paj och jag har en snäll svärmor som låter mig låna hennes briljanta maskin. Jag köpte min ny för inte så många år sedan, och den är redan paj. Denna har hon haft sen hon var 20...och den funkar fortfarande jättebra! Den stannar inte ens upp och försöker pajja hela hantverket utan den har inga som helst problem. Blir så glad när man kan jobba utan krångel. Fast sprätta fick jag ju göra ibland ändå för man är så ivrig. Satt där i 3 timmar och lite till och sydde mer än vad jag hade planerat. En sten har fallit från bröstet: att nu har jag gjort det som jag verkligen inte ville sy för hand. Det har gjort sy-projektet enklare på något sätt. Livet blir plötligt lättare när man har en symaskin i närheten.

Förutom att låna symaskin så blev vi bjudna på varma mackor. Fick även ta över 2 oanvända handväskor och ett strykjärn. Så denna dag har varit väldigt mycket en "sy-dag" inför Dinocon. Har även kollat upp avsnitt som jag missat från ongoing-serier. Samt att kylskåpet är ständigt ett mysterium så vi har fått hem nån att kika på problemet  - så visar det sig när nån annan kommer och ska VERKLIGEN undersöka problemet. Varför gör man inte sånt redan ifrån början istället för att skicka nån som inte vet, dowh.
 

Efter regn kommer solsken


Min kompis Louba & min pojkvän Joel. FOTO: Natsumisan.blogg.se


Våra planer inför denna söndag var ju att bl.a åka inlines och se på OCEANS
. Men planerna ändrades. Vi gav oss ut i regnet och åkte en sväng till Valbo & hängde en del där i köpcentrum. Shoppade loss en del. Kan jag med stolthet säga som inte handlat på TVÅ VECKOR och jag ba shit hur lyckades jag med det!?!? alltså att hålla mig borta från att handla ....det måste ha varit...smärtsamt! (MHHHM!!!)

Inhandlade 4 böcker varav alla var pockets utom en som var en ljudbok. Alla av författare jag aldrig läst innan; Loubz köpte samma mängd böcker etc; och det visa sig att vi ville läsa varandras böcker - så vi bestämde att vi kommer byta böcker med varandra emellanåt så man slipper köpa böckerna själva sen haha. Så då har vi ju en del aktiviteter som kommer räcka året ut känns det som, haha.

Älskling har införskaffat sin efterlängtade videokamera nu med - det riktigt glänser i hans ögon. Ska bli jättekul att hjälpa till med manuset till filmen han planerar att jobba med på fritiden.

Efter Valbo så åkte vi hem igen. Dansade Just Dance och flabbade loss. Det har varit en väldigt positiv dag i alla fall och jag har varit glad, så det känns ju kanon.

Imorgon så får vi se om gavlegårdarna hör av sig;
för vi har anmält att vårt kylskåp beter sig konstigt :(

På tal om inredning...


Folk kommer hit på besök. Vi fikar och pratar politik.

När de lämnar oss så är vi MANGA-FOLKET i deras ögon.

Det är väl smickrande när folk sätter ettiketter på våra pannor.
(Jag tycker så mycket om att tankeläsa folk! om hur jag tror att dom tänker!)
När äldre personer kommer hit och ser hur man bor...man riktigt ser i deras blick att det inte är något för dom ... eller att dom frågar en massa om inredningen att "hur tänkte ni där".

Alla får ju bo som man själv önskar, inte sant? Det är ju ens egna fristad.
Och vi har det ju inte värre än andra. Men däremot när jag får hem gäster som är underåriga eller i samma ålder som man själv ("vi den yngre generationen"), dom tycker att vårt hem är helmysigt och är oftast hemskt avundsjuka och vissa tror till och med att man har lagt ner en förmögenhet på att det ska se ut som det gör.

Jag klagar inte, absolut inte.
Men jag tycker om de där skillnaderna man kan se när folk kommer och hälsar på.

Visst, vi har ett intresse som tar upp en stor del av vårt hem också.
Men att det ska ifrågasättas i princip varje gång någon hälsar på...man blir ju lite..."släpp det".

Vi bor såhär, okej?
"Hur ofta klagar vi på hur det ser ut hemma hos er?" typ aldrig!Har säkert publicerat dessa bilder förut med, men gör det igen så ni får en liten inblick
av hur det kan se ut här hemma. Så förstår ni nog också vad jag pratar om.
BokhyllanJag byter ofta runt bland olika grejjer i lägenheten. Jag gillar förändring.

Personligt är bäst ~


Här nedan ser vi de rummen som vi nyligen fått tapetsera.
Fick nyligen frågan om "vem av er var det som valde tapeter".
Vad är det för fråga? Klart jag bestämmer det med den jag bor ihop med.
Något som man tillsammans kommer fram till. För ibland känns det
som om jag är värsta bad-guy och att det bara är mina saker som
får synas här hemma och inte min sambos!


Vardagsrummet


Sovrummet.

Nu håller jag tummarna på att vi så snart som möjligt även får upp tavlor och kanske nån vägghylla.
Vi får se hur det går. Fast nu bytte jag ämne ganska fort haha men ville bara skriva av mig lite.
Jag är nöjd med hur det ser ut här hemma och jag ska försöka strunta i vad andra tycker. Men det är ju lätt att störa sig på sånna här små saker. Aja. Nu ska jag käka kebab med pommes!

Hoppas alla har en riktigt härlig Lördag! :) på återseende / Johanna
Visa fler inlägg