Senare; då allt konvents-tjosan är över.


Då ska jag tänka på min hälsa och mitt mående. Boka tid hos läkare.
Börja ta itu med min hälsa. Lägga cosplay lite på hyllan.
(mest för att det inte är så många konvent jag ska på efter det här)

MEN om jag inte kan låta bli cosplay
Då vill jag åtminstonde lära mig planera bättre.
Såpass så att jag kan vara nöjd med det jag åstadkommer.

Vara mer aktiv. Utöva en sport. Ta itu med känslor fysiskt som psykiskt.
Känner mig ju helt bortkommen i den här världen.
Tänker "vad gör jag egentligen för nytta". och nej det här betyder inte att jag ska dö helt deprimerad.Men jag borde tänka mer positivt än vad jag gör nu i alla fall.

SERIÖST! jag förstör mitt nöje med cosplayz (jämt)


När jag är på Närcon blir jag helt

AWMAWGHGAWD ALLA ÄR SÅ FINA
OCH JAG SKA SATSA STORT PÅ COSUPLAY NÄSTA ÅR OCH BA VA STOLT

meeeen självklart drygar jag.

ETT ÅR SENARE OCH JAG VET INTE ENS VA JAG SKA HA FÖR PROJEKT.
OCKSÅ KOMMER JAG PÅ NÅTT NÄR DET ÄR FÖR SENT.
 
Mitt humör går upp och ner ..en massa trubbel...blablabla. blir så ledsen.
Så för tillfället kan jag bara säga att Monokuma (human version)
& Kirino Ranmaru kommer med (OM JAG HINNER KLART (med Kirino alltså)
- ANNARS KÖR JAG NÅTT JÄVLA RANDOM BARA.

Orkar inte stressa mer (och ja jag stressar även fast jag inte ens behöver).
Mina andra cosplayz i garderoben får damma ihjäl sig för jag skäms över allt jag gjort.

"Det är ju en hobby! Jag älskar det ju!
"

MEN jag vill bara strypa svårbestämdheten och att jag JÄMT ska vara ute i DÅLIG tid.
Jag måste bli bättre på att PLANERA & GÖRA.
Har fortfarande inte klart för mig vad som ska packas ner.
Ska snart sova dessutom för att jag ska jobba. Vafääään

Har känslor av att alla kommer dissa mig på NC. "¤"#"¤#"#%#¤%%&
Allt jag kan se i huvudet är COSPLAY FAIL (om mig själv ofc)
(kan det bero på att nån skrek det åt mig förra året....).
Men ja....man behöver inte cosplaya för att gå på konvent.
Men jag tycker ju om att cosplaya. Man blir mer osynlig när man inte cosplayar.
Ja nu ska jag vara en attention whore här , men folk lägger mer märke till en när man cosplayar... (säger jag som blev kallad fail hahaha omg) MY OPINION. Happens to me like all the time! Bara för att jag skriver det här nu så kommer jag säkert få ångra det. Kan inte ens ta kritik utan att dö.
LIVET ÄR JU SÅ UNDERBART NÄR MAN MÅR SÅHÄR LALALALALAAH

Jag kommer må skit och allting. Händer alltid nån gång.
Är så fucking överkänslig dessutom, alltsåå orkaar inteee ~

DET ÄR JU SNART DAX NATSUMI! Kom ihåg att du har vänner!
NÄRCON BABY YEAH#"¤"=#(%"=#(¤ BE NICE, BE HAPPY!! :"<

Dagens fynd!


 Idag träffade jag och älskling en loppis-fantast som är en ängel när han vill. Han hade förvarat anime-filmer inne på lagret och visade för oss som är intresserad. Resulterade i väldigt många filmer som jag och älskling delade på. Kändes ju inte lite överflöd och köpa totalt 16 filmer på en och samma dag. Men det var billigt och i bra skick så varför inte :) Väldigt nöjd må jag säga.
 
monkey gif photo: bad monkey monkey_gif_by_Royalmonkey.gif Vår gode vän (Mr. Segis) har en egen blogg också.
Där han lägger upp egna loppisfynd och dylikt. Loppisapan!

Varför är jag så svårbestämd!?En liten väska till en cosplay jag byggt ihop....långt ifrån klar.
Vet inte om jag bliir klar heller till NC. Allt jag gör blir äckel-o-proffsigt :)
MEN personligt xD #¤#"#"%#¤#"¤"#%&%¤&#"¤&#%¤/%/&#¤%&#¤&%

Min Monokuma-hoodie som jag fick med posten för några veckor sen.Funderar på att göra en human form av Monokuma från Danganronpa (BILDKÄLLA: Monokuma).
Får se hur det blir. jag har så dåligt självförtroende så cosplay.skapandet går väldigt segt just nu.
Jag vet inte ens vad jag ska ta med mig till Linköping, gaaah!!
(Den får ju jag klura på i några dagar till)

Jag har inte ens börjat packa ....

Nån dag fick jag den här drycken av en arbetskollega (se bild)
Sen när man städar så kan man inte låta bli att springa runt i gympa-hallen.
ÅÅÅH va nostalgisk man blir! man ba åååh utrymme *long time ago*I dag så tycker jag att dagen har varit lång, vilket är bra. Jag är visserligen fortfarande deppig - men jag har pysslat med cosplay och det är ju positivt att jag haft något att göra istället för att klaga på att inte göra någonting alls. Jag har haft funderingar på att köpa en resväska innan jag drar till Linköping nästa vecka. Det var meningen att jag skulle få låna en av familjen, men vi har inte tid att ses innan dess så jag har kollat in lite väskor så får vi se om jag får tag i nån nästa vecka. Jag har inte ens börjat packa och jag vet inte vad jag ska packa heller för den delen, haha, Jag hoppas även att jag inte håller på och blir sjuk igen, för har kännt mig lite illamående och legat i sängen litegrann under dagen ...men jag har i alla fall inte sovit bort tiden. Saknar en massa fina människor så att bli sjuk nu vore ju inte så trevligt.

Just nu är kl:01.43. Älskling sover och jag tittar på tv och kollar nätet.
Jag borde ärligt talat fingra mer på böckerna i bokhyllan. Jag är så fruktansvärt lat.

Trassel


Ååh va drygt. Hela veckan så har mitt huvud varit ett fucking trassligt garn-nystan. Mitt huvud ba JOBB JOBB JOBB och så fort man kommer hem så sover man....äter....sover....jobbar....sover och jag får ingen tid till fritid eller så vet jag inte ens vad jag ska göra på min fritid för mitt huvud är så tomt. Jag kan inte kalla mig själv för "gamer" för jag spelar inte alls nu för tiden vafäään. Känner mig inte som en cosplayare. Cosplay har jag inte sysslat med för jag blir bara deppig av nån anledning. Kan det bero på att jag aldrig vet vad jag ska göra. Visst, jag läser väl manga, men läser inte mycket skönlitteratur nu för tiden. Och ja, nu tänker jag klaga så ingen behöver ta åt sig det jag skriver. Man har väl sina jobbiga perioder men det blir väl bra nån gång. Jag har det inte värre än någon annan i alla fall. Sen är det inte så mycket mer. Jag orkar ingenting. Kan inte säga någonting utan att bli misstolkad. Jag skulle ha besökt doktorn egentligen angående sköldkörteln hablahabla för det kan vara anledning till tröttheten och jag har inte tagit medicin på evigheter för det har tagit slut. Då kanske ni tänker "men är du skadad i huvve, gå till doktorn! lös problemen!". Men vill seriöst inte träffa doktorn. För känner inte att jag får nån hjälp i alla fall. #¤%#¤"¤ #¤". Dom tycker ju inte att nått är fel så vad i helvete. Palla. Har inte sett fram emot Närcon heller ett tag nu. Hoppas peppen kommer tillbaka ju mer det närmar sig. Jag vill ju träffa fina folket. Även fast jag har sämst självförtroende och så vidare. Jag måste ju bli glaaad nurå. Nu säger jag ÄNTLIGEN HELG. För jag behöver hitta mig sjäälv-desu ~

Tid för konvent


 


Snart Närcon!
 
 
Den 25/7 så åker jag med ett "direkt-tåg" som går kl: 07.15
från Gävle med ankomst kl: 10.45 i Linköping.
När jag åker hem på Söndag (28/7) så tar jag "direkt-tåget" som går kl: 15.13 ... så kommer jag till Gävle vid kl:18.50.
Jag kommer att resa ensam, men är det nån
som visar sig vara på samma tåg så hör av er :)
vore kul med sällskap ♥
 
 

Kladdkaka, Jordgubbar & Nalle Puh

Jobbade och kände att jag bara vill hem.
Men jag fortsatte ju ändå (så klart)

Men kände mig lite taskig som inte hjälpe älskling med extra-städ idag så han hade det tufft. Men jag sa att jag skulle ta tag i städningen hemma i så fall. Vilket jag gjorde. Direkt när jag kom hem runt 10-tiden så storstädade jag hela vår lägenhet och blev klar kl:14.00. Älskling kom hem vid 15-tiden. Under den tiden hann jag även panta burkar och gå till ICA och köpa nått mumsigt. Det blev kladdkaka, kände väl att "oj men gott med jordgubbar till". Tänkte väl passa på nu när jag fick 2 liter jordgubbar av älskling för någon dag sedan <3

När jag kom innanför dörren så frågade älskling om han fick lägga sig i sängen; han vågade inte annars för att jag hade gjort så fint. Aw så rart. Den sena eftermiddagen bjöd på kladdkaka med jordgubbar & vi såg på en Nalle Puh-film.

Jag har även tränat Polska & Franska idag (via en app på mobilen) och älskling pysslar med tyska. Vill även lära mig mer japanska och kinesiska. Finns så många språk jag vill kunna. Får se hur länge intresset håller sig uppe.

& jag vill ut och resa, se mig omkring i världen!
(Ska till Linköping nästa vecka) men det räknas inte, jag vill utomlands :)

Hela dagen ba SWOSH


Jobbade mellan 06.00 till 09.30. Kommer få jobba på biblioteket på Högskolan i Gävle i 6 veckor vad jag vet nu. Har tidigare hoppat in när nån var på semester och fick ta hand om hus 99. Men då hade jag också mer jobb-tid än vad jag har fått nu. Däremot så fick jag hjälpa pojkvännen som har mer timmar än mig - men vi fick dela upp det - så vi gick tillsammans i hus 45 och storstädade och vardagsstädade.

Sen när jag kom hem la jag mig direkt och sov i 3 timmar. Hela dagen ba SWOSH. Tiden går så himla fort, jag hinner inte med. Beställde pizza på kvällen och tittade på Family Guy. Känner att jag inte hinner göra så mycket mer. Samtidigt vet jag inte vad jag ska göra heller.

Jag har en deppig period nu. Så fort nån kommenterar något som jag kan uppfatta som stötande, då tickar bomben i kroppen! Jag blir så arg för ingenting. Folk tycker att jag överdriver och jag tar åt mig alldeles för enkelt. Sånt som jag inte ska behöva bära på heller. Det är sjukt irriterande. Och det där att jag inte gör någonting. Jag skriver inte. Jag kan inte sitta och bara göra något kreativt. För mitt huvud är helt tomt. Jag är stressad hela tiden även fast jag inte gör någonting! Jag blir så ledsen när det är såhär. Jag vill ju kunna må bra. Vad fan är jag ledsen över egentligen? Det vet jag ju inte ens själv. Jag är väl bara svag och osäker som vanligt. Piss självförtroende.
Visa fler inlägg