Se, det snöar!

Trodde aldrig jag skulle få se snö igen.
Dags att valla skidorna, som pappa Rudolf i Sunes Jul?


För någon dag sedan så fick jag en tidig julklapp av min älskling. Eftersom att jag gav honom en tidigare. Jag fick ett presentkort (500 kronor) på SF-BOKHANDELN och jag blev helt, wow! Jag har alltid så svårt att lyckas välja ut sånt som jag vill köpa hem; för man vet att allt man vill ha ....det kommer bli så dyrt! Och denna ångest att jag ska få välja ut vad jag vill ha för 500 kronor (och lite till, man vet aldrig) och jag som svårbestämd kvinna i denna världen....alltså tack. En underbar present som jag absolut önskat mig!

Sen så har jag även bokat biljetter till nya Hobbit-filmen. Vi kommer bli 6 personer som går på den nästa Fredag. Ska bli väldigt kul. Folk som dessutom kommer att sova över - så ska bli intressant att se hur vi löser säng-frågan till allihopa, haha.

Jag såg färdigt på Bakugan Battle Brawlers för någon dag sedan. Nu funderar jag på om jag ska joina en dansgrupp med en kompis, vi får se hur det blir. Jag måste ju fortfarande komma ihåg att jag är med i en redaktion och borde lägga ner mer tid på skrivandet än vad jag har gjort nu. Visst ja, nästa vecka var ju den där bokcirkeln jag skulle till! Men ja.

Igår kunde jag tyvärr inte vara med på redaktionsmötet då de hade pepparkaks-och julmustprovning. För jag var hemma och sjuk i 2 dagar. Men jag älskar att de redan har utanonserat nästa möte.HAHA FAN JAG ÄLSKAR ALLA REDAKTIONSMÖTEN. En massa olika teman varje gåång.

"På årets snålaste månad bjuder redaktionen
sina skribenter på burgare från donken. "

Ni förstår nog vad jag menar ;) Dom är ju för sköna <3
Visa fler inlägg