Promenad, pizza & film

 
Vakna kl: 12...snacka om att vara trött. Dagens frukost fick bli tre salladsblad med kalkonskinka som jag virrat in och satt fast med tandpetare (låter kanske konstigt men det var mums!) och en lingongrova med smör och alfalfagroddar! + medicin och ett glas proviva hallon/granatäpple. Omnomnom. Sen kom jag ut på en timmes promenad också! HÅHÅ. Också har man duschat och tagit på sig fina kläder.

NÄSTA HELG smäller det. Finland. Men vi blir fast i Stockholm nästa söndag i ca 9 timmar innan vi kan ta oss hem. Och vi som är så Stockholms-vana (eller inte, jag kommer gå vilse, Joel får hålla mig i handen) ... ska försöka hitta till SF-bokhandeln var det tänkt än så länge. Önska oss lycka till eller nått ~

Senare under kvällen så väntade vi på hemleverans av pizza & lyssnade på CINEMA-skiva. En massa fina låtar Sen blev det film-kväll och vi såg på Cockpit (2012). Efter filmen så var jag inte alls jobbskadad (eller jo lite kanske). Jag har diskat & städat hela lägenheten (nu såhär på kvällen...) så det är i princip bara dammsugning och torkning kvar. Tror det är lite för sent för det va ;) men jag har ju hållit mig sysselsatt i alla fall. Och gjort i ordning tvätten tills imorgonbitti, den ni! *ger sig själv en kram*
 
 

Jag & en kompis byter böcker

Boken som jag läser just nu, vad läser ni?

Jag har börjat byta böcker med en nära vän som fått upp intresset för läsning; så när vi är ute på stan och hittar REA-böcker så har vi börjat dela gemensamt då vi har liknande smak av böcker. Det är trevligt att byta böcker med varandra. Nu när jag är villig att upptäcka nya böcker. Jag som har haft paus så länge.Två böcker utlästa ur högen än så länge. Och mer ska det bli hoppas jag :)

 

Kom alldeles nyss hem....

 Älskling är hemma och sjuk så jag cyklade till jobbet denna morgon. Snabbaste vägen dit (vilket var över en bro) var avstängd så jag fick cykla runt i stan, haha - trodde jag skulle bli sen - men hann precis i tid (aj mina ben).

Men i alla fall. Skulle ha fått hjälp idag av någon som ersätter min kollega som är på semester, men så ringde dom i morse och sa att många är sjuka. Vilket resulterade i att jag tar hand om tre områden (som sagt) vilket består av hela högskole-biblioteket, några kontor, huvudentré, miljoner toaletter och hela hus 45.

Jag gjorde allt med ett leende på läpparna (av någon anledning), hann med en fika paus och pratstund med pojkvännens mamma och sen var det bara att köra så det rykte. OCH cykla hem på det här också. Nu förtjänar jag en helg och en massa godis:)

Två böcker utlästaJag har inte skrivit här på ett tag ser jag. Det senaste som hänt är att jag var till doktorn som fick fram att jag led av depression så jag har gått på medicin och mått ganska skit och inte kunnat läsa alls överhuvudtaget på evigheter. Nu börjar medicin att verka i alla fall och jag tar revanch när det gäller läsandet. Två böcker utlästa på en och samma dag. Och jag förstod allt jag läste utan att få ont i huvudet eller läsa om meningar för jämnan, inte illa. Får se om jag orkar göra recension någon dag ~

 
Visa fler inlägg