Det finns så mycket jag vill läsa...Vilken bok ska jag välja att läsa nu? Vilken skulle du ha valt och varför? :)Man kanske skulle börja ta läsningen lite mer på allvar nu igen, eller vad tror ni?
Jag har bara haft svårt att välja det jag har i hyllan (som vanligt!). Jag känner mig fortfarande INTE sugen på att läsa vidare på Snabba Cash.
Funderar starkt på att "nosa på" och att upptäcka Paganinikontraktet (Hans Kepler).
Eldvittnet finns ju ute nu och det är en bland många böcker som jag önskar mig i julklapp.
Det kanske vore bra att börja på den då, för jag vill återuppleva de känslor jag fick hos hypnotisören eftersom den var så otroligt spännande! SWISH sa det också var boken slut. Efter Hypnotisören tog jag en paus från tegelstenar, det kanske var därför som senaste lästa boken blev en tunnis på ynka 100 sidor.

Jag skulle väldigt gärna vilja läsa Stieg Larsson's succé-böcker också någon gång, för nu har jag ju bara läst ett antal böcker om Stieg som författare.

Och Liza Marklund's Du gamla du fria! det är också en bok som man kan paketera till mig redan på en gång! Jag känner en sådan ångest över att jag fortfarande inte har läst ut En plats i solen, men jag vill så gärna läsa ut den också! men det känns ändå som att Kepler väger tyngre.
Det är en bok jag vill satsa på nu. Jag hoppas att jag gör det.


Visa fler inlägg