God jul och gott nytt 2011


Jag fick tyvärr inga böcker som jag önskat mig i julklapp, men ska inte vara negativ för det! 
i och för sig fick jag två böcker av författare som jag inte alls har en nära relation till, men jag ska försöka ge dem en chans ändå. Någon gång i framtiden kanske.

I annat fall dessa dagar så började jag först med att jag skulle börja läsa en bok av eget intresse och fortsätta med den tills denne läses ut.
Smuts av Katarina Wennstam blev offret.
MEN det räckte med att jag läste minst 30 sidor innan jag tröttnade, för jag blir så himla kritisk och trött på den för den känns inte trovärdig nånstans. Efter den här kursen så blir man ändå lite "kritikskadad" kan jag känna, för vad jag än läser nu för tiden så känns det inte tillfredställande ibland i och med att man ska hitta fel i texterna hela tiden. Jag försöker hitta tillbaka till ljuset i texterna igen.

Och nyligen har jag inhandlat fyra nya böcker som jag tänker presentera lite senare när jag är hemma i lägenheten igen, och en av böckerna är Postcard killers av James Patterson och Liza Marklund.
Så jag läste den istället för att se om min kritiska sida lyckas dämpas lite. Jo visst, det fungerar. Just nu kan jag inte slita mig ifrån den, men ibland vid små tillfällen stannar jag till i boken och klurar på små saker men den är i alla fall mer godtaglig än smutsboken. Wennstams repotageböcker om våldtäkter, det är hon bra på men romaner, jag är inte riktigt säker men jag kan ju inte säga så mycket heller.

I annat fall så försöker jag jobba med ett repotage till skolan så gott jag kan.
Jag har även en del rester att skriva till kursen (jag är snart färdig med journalistiskt skrivande) så det är vad jag gör nu när jag inte bloggat, dessutom så har jag firat jul och nyår med familj och vänner.


Jag önskar er alla, vänner och bevakare, en riktigt god jul och gott nytt år!
Jag återkommer i Januari, och glöm inte bort att sprida skriv- och läsglädje omkring er :)
Visa fler inlägg