Vem är Torbjörn Flygt?h

Torbjörn Flygt kommer
ifrån Malmö och är uppvuxen där. 1995 så debuterade han med boken Längta ögonblicket och två år senare så utkom han med Män vid kusten. Sitt enorma genombrott fick han efter succe-boken Underdog, även romanen Himmel blev väldigt uppskattad bland läsarna.
Torbjörn har somsagt skrivit en del böcker, har även jobbat som dramatiker i Malmö. Alldeles nyligen så utkom han med sin första barnbok som fick namnet Fiskplåt och bajsdrakar som handlar om ett underhållande semesteräventyr.


Torbjörn Flygt besökte
en författarkväll i Ljusdal den 4 Mars 2009. Jag var där och kollade på när han berättade om sin "dåvarande nya bok" Himmel också fick jag en signering av snubben i min nyköpta bok :) Jag tycker att han är en frän kille. Rätt så komisk och intressant faktiskt, fast lite svår att hänga med ibland. & eftersom jag längtar tillbaka till alla dessa författarkvällar som jag besökt genom åren, så tänkte jag nu även publicera min recension om Torbjörn Flygt's författarkväll. Läs och njut!

,


Författarkväll: Torbjörn Flygt, Ljusdal 2009.
Foto: Natsumisan.blogg.seOmdöme av FörfattarkvällenFörfattarkväll: Torbjörn Flygt

Intervju-upplägget: Det var inget den här gången...

Lokalen: Samma som förut, fast den här gången så var det mindre folk :) yeey

Inredningen: Cp-ljus ;___;

Sittplatserna: Vi fick tag i de mest bekväma stolarna, så det var fett najs ;)

Fotoförbud: Nope, jag fotade litegrann i alla fall.

Torbjörn's insats: Det var rätt coolt att han kunde läsa ur sin egna bok, utan att använda sig av sin egna bok xD. Men jag kan säga en sak: Mannen pratar som han skriver. Ibland hänger man med och ibland inte -_-"<3

Övriga kommentarer: Han läste mer ur sin egen bok och dramatiserade den och berättade inte så mycket om sin bakgrund. Det var lite tröttsamt, då man inte hängde med på vad han sa, men ett plus var att han tyckte om det han gjorde och han var jättetrevlig - när han vänligt tog emot folk som ville ha hans signatur^^

Betyg: Jag ger denna Författarkväll 3 av 5 möjliga. Det var mysigt, då vi var en sådan liten grupp (och som vanligt var jag yngst av dem, haha).


Nästa författarkväll: Maria Ernestam, 22 April 2009


Ser du fram emot den?: Absolut =)JAG VILL GÅ PÅ EN FÖRFATTARKVÄLL IGEN SÅ SNART SOM MÖJLIGT! T__T<33333*sakna*