Jag undrar hur många böcker jag har läst iår?AH-HA! Då fanns det ändå en fortsättningen på Babbeldrottningen! fast nu så heter den Babbeldrottningen i New york ( av Meg Cabot). Jag har inte bestämt mig riktigt om jag ska läsa den senare i framtiden kanske, men nu får den boken vänta för nu har jag annat att läsa! Vad jag läser nu tänker jag inte avslöja, men jag kan säga att jag tycker att boken som jag läser nu är väldigt viktig för samhället.

Böcker som jag har planerat att läsa efter denna som jag läser nu är dels Bob Hanssons Gunnar "och sedan så har Isabella Varricchios Pioner väntat på mig under en lång tid (den tänkte jag låna på biblioteket när "tiden är kommen"). Sedan är jag lite avundsjuk på min farmor, som kommer att få boken Tio hundar och en katt i julklapp av min familj :). Det är ett flertal författare som har skrivit i boken, innehåller berättelser om djur och lite allt möjligt. Det tyckte jag verkade lite lockande faktiskt :D Speciellt när det är stora författare som medverkar^^

Jag har inte planerat mig in så mycket i bokläsandet för tillfället pga studier och andra småsaker. Nu så ska jag försöka väcka mitt innre kreaktiva skrivande till liv igen!